CONCURS 11 ani de blogging si 7 ani de oradeabestphoto.ro: Un abonament gratuit la Neversea !

| 81 Comments

EDIT: Concursul a fost castigat de Elisa Linca. A respectat toti pasii, deci a intrat in concurs. Castigatoarea va a fost validata, dupa ce am primit un mail de la ea. Detalii AICI.

Si pentru ca aniversez 11 ani de blogging (16 mai 2007) si 7 ani de oradeabestphoto.ro (23 iunie 2011) am decis sa fac un concurs pentru voi. Va dau un abonament gratuit la Neversea, unul dintre cele mai tari festivaluri din Europa. Pentru o persoana! Anul trecut a fost prima editie si a fost un real succes.

Neversea va fi intre 5 si 8 iulie 2018 la Constanta, pe Plaja Modern si va aduce nume foarte importante ca si Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Steve Aoki, Hardwell, John Newman, Steve Angello, The Script, Aloe Blacc si multe alte nume mari. O sa fie haos pe plaja. Briza marii, apusul si muzica de calitate vor face impreuna un spectacol superb. De fapt s-a vazut anul trecut pe poze.

neversea2018-1.jpg
Neversea nu doar ca va aduce aceste nume importante, ci se implica si in campanii de donare de sange (am inteles ca s-au donat foarte multi litri anul asta), ii motiveaza pe elevii care iau 10 la bac si incearca sa ajute la restaurarea Cazinoului din Constanta.

Ce trebuie sa faceti?

1. Sa dati like paginii de facebook Neversea
2. Sa distrubuiti postul meu de pe facebook
3. Sa comentati aici de ce v-ar place sa ajungeti acolo. Sa comentati cu numele de pe facebook.

Concursul va fi pana la data de 30 iunie, ora 12:00. Castigatorul va fi tras la sorti prin random.org, deci toti veti avea sanse egale sa-l castigati! Pana atunci mai puteti cumpara bilete pe www.neversea.com

81 Comments

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.