Organizatorii Untold si Neversea lanseaza din nou campania Blood Network! Doneaza sange si mergi la festivaluri!

| 0 comments

Cei de la Untold si Neversea (unele dintre cele mai tari festivaluri din Europa) au lansat ieri cea de-a patra editie a campaniei “Blood Network”, una dintre cele mai frumoase campanii de caritate facute vreodata in Romania. Ca de obicei, au lansat-o impreuna cu Institutul National de Transfuzii Sanguine si cu platforma tehnologica de donare de sange “Si eu Donez”.

Aceasta campanie se desfasoara intre 29 mai si 29 iunie in toate centrele de transfuzii din tara. Cine doneaza intre aceste dati si se inscrie in reteaua “Si eu Donez” va primi reducere la abonamentele Neversea si Untold! Informatii gasiti pe site-urile untold.com si neversea.com, la sectiunea Blood Network.

Daca donati sange tot in aceasta perioada, dar de data asta la caravanele mobile din sase orase (le vedeti mai jos) veti primiti un bilet de o zi Untold Cluj Napoca si Neversea Constanta.

Cluj – 26, 27 mai – Bulevardul Eroilor
Brasov – 2, 3 iunie – Aula Universitatii Transilvania
Iasi – 9, 10 iunie – Palatul Culturii
Timisoara – 9, 10 iunie – Parcarea Facultatii de Politehnica, Bulverdul Vasile Parvan
Bucuresti – 16, 17 iunie – Parcul Herastrau – Intrarea Charles de Gaulle
Constanta – 23, 24 iunie – Pta Ovidiu

Din cate am inteles, campania a fost un succes anii trecuti. S-au adunat foarte multi litri de sange. Felicitari organizatorilor pentru campanie!

bloodnetwork2018.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.