POZE: Final Four Liga Campionilor Handbal Feminin Budapesta 2018! CSM Bucuresti, loc 3 !

| 0 comments

Saptamana trecuta s-a desfasurat la Budapesta Final Four-ul Ligii Campionilor la Handbal Feminin, unde au fost prezente campioana en-titre Gyor Eto (Ungaria), CSM Bucuresti (Romania), castigatoarea de acum doi ani, HC Vardar (Macedonia) si Rostov Don (Rusia).

Din pacate CSM Bucuresti a pierdut semifinala cu Gyor, dar a castigat finala mica cu Rostov Don. Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a lumii din 2010, 2015 si 2016 (nominalizata si in 2017) a castigat titlul de golgheter al editiei 17/18 a Ligii Campionilor cu 110 goluri si este prezenta in echipa de vis a Ligii in 2018 (a fost in 2015, 2016 si 2017). Sa speram ca anul viitor vom fi campionioane din nou. De la Bucuresti vor pleaca Bella Gullden, Niombla si Ayglon, dar vin patru dintre cele mai bune jucatoare de la Vardar, Barbara Lazovic, Dragana Cvijic, Jovanka Radicevic si Andrea Lekic, dar si Elizabeth Omoregie de la Krim. Andrea Lekic a fost cea mai buna handbalista a lumii in 2013. Neagu ramane.

Gyor a castigat finala cu HC Vardar si si-a aparat titlul de campioana. Amorim, Groot, Broch, Gorbicz, Oftedal & co sunt fenomenale! Gorbicz la 35 de ani se misca de parca ar avea 20! Vardar a pierdut finala in ultimele minute a doua oara consecutiv. Chiar imi pare rau pentru Penezic & Co. Amandine Leynaud (Vardar) a castigat titlul de cea mai buna portarita. Din cate am inteles, Vardar se cam dezintegreaza. Daca e asa, imi pare rau.

csmbucuresti2018.jpg

Lot: Paula Ungureanu, Jelena Grubisic – Aneta Udriştioiu, Marit Malm Frafjord, Isabelle Gullden, Iulia Curea, Cristina Neagu, Sabina Rosengren Jacobsen, Line Anna Ryborg Joergensen, Camille Ayglon Saurina, Oana Manea, Amanda Kurtovic, Gnonsiane Niombla, Nathalie Hagman, Majda Mehmedovic. Antrenor: Per Andre Johansson

AICI aveti toate pozele facute de mine la eveniment. Am fost ca si fotograf.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.