11 ani de blogging !

| 1 Comment

Anul asta, mai exact pe 16 mai s-au facut 11 ani de cand fac blogging, 11 ani de cand am inceput sa scriu primele mele articole online. Din pacate n-am reusit sa scriu acest post exact atunci, dar nu mai conteaza acum. In 2007 am inceput cu un subdomeniu la site-ul meu pe care-l aveam atunci. A inceput sa-mi placa tot mai mult sa scriu si la un moment dat am ajuns si la 80 de articole/luna. Am publicat 3810 articole, dintre care foarte multe legate de orasul meu, Oradea.

In toti acesti ani frumosi am cunoscut o droaie de oameni frumosi de la care am invatat foarte multe chestii dragute si utile, o droaie de bloggeri din Oradea, Timisoara, Bucuresti, Iasi, Cluj samd. Am participat la o droaie de evenimente, ca si Toamna Oradeana si Blogtrip, unde au fost implicati mai multi bloggeri din mai multe orase si unde am inceput sa ne cunoastem si sa facem activitati impreuna. Cu multi dintre ei am ramas si amic bun si ori de cate ori trec prin orasele de mai sus ma intalnesc cu cel putin unul dintre ei. Din pacate cativa dintre ei s-au lasat de blogging, dar asta este. Eu am rezistat.

In 2009 am participat la Roblogfest, un eveniment care s-a tinut la Bucuresti. Am fost impreuna cu visurat si cu denisuca. Atunci am castigat si locul 3 la categoria “blog colectiv” cu “coolest-concepts.net”, blog care nu mai exista acum din pacate. A fost o experienta foarte placuta, mai ales ca i-am cunoscut pe cativa din bloggerii “mari” din Bucuresti.

In 2011 am decis sa-mi iau propriul meu domeniu .ro si de atunci parca am identitate, parca e altceva. In ultimii ani am participat cu blogul si cu oradeabestphoto.ro (site-ul meu de fotograf) la multe evenimente ca si fotograf. Din pacate, am avut doi ani in care nu prea am scris, dar in ultimele luni am decis ca trebuie sa continui, ca e pacat sa distrug ce am construit in acesti ani.

Sper ca va place ceea ce postez. Daca credeti ca ar trebui sa schimb ceva, printre care si tema blogului va rog sa lasati un comentariu. O sa iau in considerare toate sfaturile de bun simt!

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.