Elevii care iau 10 la bac intra gratuit la Untold si Neversea !

| 0 comments

Organizatorii #untold si #neversea au anuntat si anul asta campania “BAC de 10”, care motiveaza elevii care iau note de 10 la bacalaureat cu un abonament gratuit la unele dintre cele mai tari festivaluri din Europa. Celor care obtin aceste performante li se da un abonament la #untold si #neversea, dar si cate un voucher de 500 de lei de la Kaufland, pe care-l vor putea cheltui pe timpul evenimentelor. In acest an campania e sustinuta de trupa Vama.

In plus, cei care s-au inscris la bacalaureat, sesiunea de vara vor putea cumpara abonamentele cu reducere. La #untold va fi 499 lei + taxe, in loc de 650 lei + taxe, iar la #neversea va fi 399 lei + taxe in loc de 550 lei + taxe.

Anul trecut, 81 de tineri au absolvit bacul cu 10 si au primit abonamente la #untold si #neversea. Alti peste 4000 de tineri au reduceri la abonamente.

Chiar e draguta campania. Tinerilor le plac festivalurile de genul si sunt multi care n-au posibilitati materiale sa ajunga. Asa ca invata putin mai mult si ajung acolo gratuit.

Felicitari organizatorilor!

bacde10.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.