Realizarile mele pe 2014 !

| 0 comments

A trecut ceva timp de cand n-am mai scris pe blog. Din cate am vazut pe statistici, multi dintre voi mi-ati ramas fideli si ati reintrat, chiar daca n-am postat de atata vreme. Va multumesc pentru asta. Anul trecut a fost unul mai ciudat pentru mine cu mult stres, dar a trecut si incepand de-acuma revin in forta. Si cel mai important lucru dintre toate, o sa incep sa scriu din nou in BlogDeTatic si cum a fost al doilea an de “tatic” pentru mine. Fiica-mea imi da energia de care am nevoie zi de zi. Cand o vad ma motiveaza si trec peste toate problemele si greutatile

.

Dupa sase ani de scris in continuu “a trebuit sa vina” si vremea pentru o mica pauza mai mare, dupa pauza din 2010, cand a murit mama. Sper sa fie si ultima.

Incep cu realizarile mele din anul trecut. De obicei le postam la inceput de an, dar e bine si acuma. Nu sunt atat de multe, dar sunt speciale.

1. In primul rand pot sa ma laud cu ce de-al doilea an ca si tatic, in care am reusit sa fac o droaie de chestii alaturi de fetita mea si am reusit sa nu ma enervez niciodata, desi am cam inceput cu “figuri” de dra. Sper sa reusesc sa nu ma enervez niciodata. Fetita mea a inceput sa mearga chiar la inceputul anului, iar pe parcurs a scos primele ei cuvinte.

2. Am implinit 10 ani de relatie si 5 ani de casatorie alaturi de sotia mea. La Multi Ani noua!

3. Impreuna cu daniblog.ro am implinit 7 anisori, de cand mergem cot la cot. Nu-mi vine sa cred ca am acest blog de 7 ani si ca a trecut atata timp, asa de repede. Multumesc ca ma cititi, in continuare si nu m-ati parasit la greu.

4. Am reusit sa duc proiectul oradeabestphoto.ro la trei ani de existenta, anul trecut am facut o droaie de poze la diferite evenimente publica sau private, pe care le-am pus pe site si pe fb.

5. Am reusit sa cunosc personal sportivi si oameni mari ca si Mihai Covaliu, Simona Gherman, Tiberiu Dolniceanu, Dorinel Munteau, Ciprian Marica, Mihai Nesu si nu in ultimul rand am reusit sa o cunosc si pe Claudia Schiffer la Salonul Auto de la Paris.

6. Am vizitat Paris a 3-a oara in viata si tot a 3-a oara am fost si la Salonul Auto de la Paris 2014, unde am fost de fata la prezentarea a multor premiere mondiale. Multumesc Ford Oradea si persoanelor dragi ca m-au ajutat sa ajung acolo.

7. Impreuna cu cei de la Carpatic Fun am reusit sa vizitez locuri superbe din Bihor, ca si Tomnatic sau Cheile Jgheabului (la ultima parte revin cu pozele). Nu-mi vine sa cred ca inca exista locuri, care nu sunt afectate de mizerie si atat de bine conservate.

8. Am reusit sa fac alpinism, tot cu ajutorul celor de la Carpatic Fun. Apelati-i cu incredere!

9. Am fost fotograf pentru a doua oara la un meci al nationalei Romaniei, mai precis in meciul cu Argentina de anul trecut. Am vrut sa-mi trag o poza cu Messi si Di Maria, dar din pacate n-au vrut sa faca poze cu noi. Asta e, alta data.

10. Am castigat Cupa Presei la Bowling pe Oradea.

11. Si nu in ultimul rand, am reusit sa stau impreuna cu o pisica in aceeasi casa. La a mea i-a trebuit pisica, asa ca a trebuit sa-i fac placerea, desi mie nu-mi plac pisicile in casa. Asta chiar e o realizare. Daca pe cei de langa tine ii face fericit un lucru, merita sa faci sacrificii.

A fost un an cu bune si cu rele, a fost un an cand am schimbat prefixul (nu ma simt deloc mai batran), iar anul 2015 sunt sigur ca va fi mult mai bun. Cu gandire pozitiva, munca, perseverenta si cei dragi alaturi de noi se poate orice.

/notperfect_zps5407c790.jpg

Articole Relevante:

Realizarile mele pe 2013 !

Realizarile mele pe 2012 !

Realizarile mele pe 2011 !

Realizarile mele pe 2010 !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.