Realizarile mele pe 2011 !

| 0 comments

Anul 2011 a fost un an ok din punct de vedere profesional si nasol pentru ca am pierdut o fiinta draga, si anume pe catelusa mea de rottweiler. pe care o aveam de la 2 luni si care a fost un model de viata pentru mine. Asta este, mergem mai departe si nu trebuie sa ne lasam batuti.

1. Am inceput un bussiness in foto-video impreuna cu un prieten foarte bun si asa am lansat Oradea Best Photo. Anul asta va asteapta niste surprize din acest punct de vedere.

2. Am fost in Portoroz, Slovenia unde am petrecut trei zile extraordinare, mai ales ca am reusit sa inot in Marea Adriatica si am baut doua tip-uri de bere slovena. Am ramas cu o impresie foarte buna fata de Slovenia si o recomand din suflet.

3. Am fost a doua oara la Frankfurt si la Salonul Auto de la Frankfurt 2011. Am fost la lansarea unor bolizi ca si Ferrari 458 Italia Spider, BMW M5 samd.

4. M-am alaturat unei echipe extraordinare, care incearca sa ajute lumea prin medicina cuantica. Sunt foarte mandru de aceasta decizie si o sa aflati mai multe in curand.

5. Am reusit sa ma intalnesc cu niste colegi din 1-5, pe care nu i-am vazut de peste 15 ani. E o realizare pentru mine.

6. Am primit de la mosul un LG Optimus Black, despre care o sa scriu in curand.

7. Am schimbat dani-hellgaming.com in daniblog.ro . Am reusit in sfarsit sa ma eliberez de unele prostii pe care le-am facut in trecut.

8. Am celebrat doi ani de casatorie si sapte ani de relatie. Am rezistat bine, nu?

9. Am reusit sa fiu prezent la foarte multe evenimente sportive, culturale sau muzicale printre care si Gala K1 Super Fight Oradea 2011, Campionatul European de Baschet Feminin u18 Oradea 2011, Toamna Oradeana 2011 samd

10. I-am cunoscut pe Elvin Hayes, care e in top 50 cei mai buni jucatori de baschet ai lumii din toate timpurile si Rudy Tomjanovich, un antrenor mare din NBA, care a fost si antrenor al echipei nationale de baschet a SUA. Pozele le gasiti pe facebook, pentru cine ma cunoaste. Pentru cei pasionati de baschet, pot sa va fac cunostinta cu ei daca vreti, pentru ca imi sunt amici si vor veni in Romania anul asta.

11. Am reusit sa fac o poza cu un piton la gat la Expo Anaconda.

Stiu sigur ca acest an va fi mult mai bun din toate punctele de vedere. Am cateva teluri interesante pe anul asta si le voi implini cu siguranta. Sper ca si voi sa vi le impliniti pe TOATE. Trebuie doar sa va doriti cu adevarat si sa depuneti o munca, sa aveti perseverenta si sa puneti suflet.

Articole Relevante:

Realizarile mele pe 2010 !

Realizari in 2009 !

Realizari in 2008 !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.