Deplasare la Tomnatic cu Carpatic Fun, de 1 martie !

| 0 comments

Acum doua weekend-uri, mai precis de 1 martie am fost impreuna cu Carpatic Fun intr-o mini excursie, langa Tomnatic, un satulet de pe langa Varciorog, Bihor. In pozele de mai jos o sa vedeti niste peisaje superbe in poze, de care nici n-am stiut ca exista.

Langa Tomnatic este o mina de bauxita parasita, pe care am vizitat-o. Imaginile spun totul, nu mai e nevoie de cuvinte. La intrare in mina apa ajunge, pana la genunchi si este foarte rece. Mi-au inghetat picioarele la inceput, dar dupa un timp s-a incalzit apa in cizme si n-au mai fost probleme.

Dupa ce ne-am obosit in mina, am plecat la Pestera Osoi, acolo unde am tras o tura de alpinism si am mancat un bogracz super uber bun. Sincer sa fiu, am avut putine emotii, inainte de a ma catara pe stanci, dar mi-am dat seama, ca nu e chiar asa de greu, daca exersezi mult. Trebuie sa recunosc, ca acum m-am incalcit putin in “tehnologie” si am ramas blocat sus o data. Am pus gresit o siguranta si n-am mai putut sa cobor. A trebuit sa vina Emil dupa mine, caruia ii multumesc, pentru rabdare. Data viitoare sunt sigur, ca va fi mai bine. Pana atunci, sper sa va placa imaginile, mai ales cele cu Hugo si Choco (cateii), care au facut ca atmosfera sa fie mai frumoasa. Super tari cateii.

Si inca o chestie foarte tare, pe care am observat-o in zona, e ca porcii se plimba pe camp, ca si gastele si dorm unde au ei chef.

dannyCeva1's tomnatic carpatic fun 2014 album on Photobucket

Mai jos, trei imagini esentiale:

/DSC_0080dcopy_zps6e5e2ce8
Peisaj Tomnatic

/DSC_1838_zps81a6eb3a
Hugo fuge de Choco

/DSC_0110_zpsb8ec66c4.jpg
Choco in actiune

p.s. Daca vrei aventura in acest weekend, inscrieti-va AICI si o sa va plimbati cu bicicletele prin Muntii Padurea Craiului, cu Carpatic Fun.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.