Oradeanca Benea Bianca, spada de bronz la CE de Scrima pentru Cadeti si Juniori de la Maribor !

| 0 comments

In aceste zile se desfasoara la Maribor, Slovenia, Campionatul European de Scrima pentru Cadeti si Juniori. Romania este reprezentata de mai multi sportivi romani, la toate armele, printre care si sportivele de la CSM Oradea, Benea Bianca si Claudia Naboiu la spada. Fetele noastre sunt antrenate de Nicolae Ille (antrenor CSM Oradea si lot cadete si junioare spada Romania)

.

Bianca a ajuns pana in semifinale la cadeti si a obtinut astfel medalia de bronz, din 102 sportive inscrise la start. Primul tur a fost organizat sub forma de grupe, iar Bianca a obtinut 4 victorii din 5. Al doilea tur a fost sub forma eliminatorie, iar Bianca a trecut pe rand de Jana Nemcova (Slovacia, 15-14) pe tabloul 64, de Anastasia Soldatova (Rusia, 15-13) pe tabloul de 32, de Kateryna Chorniy (Ucraina, 15-10) in optimi si de Alessandra Bozza (Italia, 15-12) in sferturi. In semifinale a pierdut la limita la Isola Federica (Italia, 13-15), sportiva care a si castigat aurul european. Bianca va participa si la echipe pe 28 februarie si in proba de juniori, pe 3 martie, impreuna cu Claudia Naboiu.

Celelalte romance prezente in proba de spada sunt Alexandra Predescu (loc 34), Zsuzsa Schlier (loc 39) si Denisa Barosan (loc 95).

/biancatati1.jpg

Photo By Augosto Bizzi

AICI gasiti poze cu Bianca de la concurs

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.