Gradina vecinului, un alt reper perfect pentru romani !

| 0 comments

Pe noi romanii ne-a interesat intotdeauana cel mai mult ce se intampla in gradina altora, in gradina vecinului. Niciodata n-am stiut sa ne uitam in oglinda si dupaia sa spunem/facem ceva.

Saptamana trecuta a aparut “un subiect” in Romania, mai precis de fosta gimnasta romanca Florea Leonida (campioana europeana de junioare la barna (2002), argint cu echipa feminina de gimnastica la CM din 2003 si la Europenele din 2006) ca s-a prostituat in Germania.

Asa si? Care e problema voastra? Ii platiti voi facturile? Atunci cand a facut sport cati ati incurajat-o? Statul si FRG trebuia sa-i dea ceva “garantii” dupa ce a parasit gimnastica (cica doar cei care ajung la olimpiada sau ceva de genul primesc rente viagere). Totusi si-a sacrificat multi ani pentru gimnastica si Romania. Parintii unde au fost cand trebuia sa vorbeasca cu ea? De ce n-au invatat-o sa-si spuna toate problemele? Da, si ea e de vina pentru acest pas, dar in aceeasi masura suntem si noi si parintii ei si Federatia de Gimnastica. Sa nu mai vorbesc de stat. De ce nu investim ca lumea in sportivi? De ce nu le oferim conditii? Si dupa aceea mai avem pretentii? Hai sa fim seriosi.

Incetati sa va mai uitati in gradina altora si vedeti-va defectele. Cand o sa fiti perfecti, atunci o sa aveti dreptul sa comentati de restul. Mai jos aveti un filmulet de la Gaben, care comenteaza acelasi lucru, si o face foarte bine. Cat despre Maruta, nu e neaparat vina lui. El e doar moderator. Nu cred ca o face din placere intotdeauana.

p.s. Prostitutia e legalizata in Germania. Restul e can-can.

Articole Relevante:

De ce toata lumea are acces la internet ?

Suporter pe jumatate, un alt reper pentru romani !

Invidia, un alte reper pentru romani !

Frustrarea, un reper perfect pentru romani !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.