Frustrarea, un reper perfect pentru romani !

| 2 Comments

Zilele trecute, de fapt luna asta am observat ca romanul e expert in frustrari si poate fi folosit ca un reper pentru majoritatea. Sa luam pe bucati:

Cele mai recente au fost meciul de box a lui Bute cu Froch, meciurile de calificare a nationalei Romaniei de handbal feminin la JO 2012 si Mandinga la Eurovision Baku 2012.

Bute a fost campion timp de 9 ani la categoria super mijlocie, versiunea IBF, iar sambata s-a batut cu englezul Froch si si-a pierdut centura. Omul a luat-o rau si sincer nici eu nu inteleg, care a fost strategia, dar romanii au facut dupa o treaba mizerabila. Multi au inceput sa-l atace si sa zica “asta nu e campion, n-a avut adversari pana acuma” samd. Cred ca oamenii acestia n-si dau seama ca omul asta a realizat ceva in viata si spusele voastre nu inseamna absolut nimic. Chiar daca nu e un campion absolut, omul a reprezentat Romania la un nivel inalt si suntem cunoscuti si datorita lui. Si ce daca a pierdut? Care e problema? Majoritatea dintre oamenii care-l critica n-au facut nimic ca sa aiba dreptul asta. Multi vorbesc doar din spatele unui monitor, ca daca ar fi fata in fata cu el ar face pe ei de frica. Si oricum exista o revansa, iar eu cred ca Bute o sa-l bata mar data viitoare.

Recent a fost Turneul de Calificare la JO 2012 pentru handbalistele noastre. Am pierdut cu Muntenegru si Franta si am batut Japonia. Si aici a inceput show-ul pentru ca oamenii nu realizeaza cate au facut fetele astea pentru tara. Majoritatea sunt de la Oltchim, Jolidon si Zalau, iar aceste trei echipe ne-au reprezentat cu brio in competitiile pe cluburi. Si ca sa nu zic, Muntenegru si Franta sunt niste puteri in handbalul feminin si investesc enorm in sport, nu ca noi. Aici sunt de vina antrenorul Voinea si presedintele Gatu, nu fetele noastre. Lumea uita de performantele anterioare daca cumva pierd cateva meciuri. Penibil.

Am ajuns si la Eurovision, unde ne-a reprezentat Mandinga. Da, intr-adevar, piesa a fost slaba de la inceput, dar n-am inteles de ce i-am criticat. Cine i-a votat la selectia nationala? S-au dus de capul lor? Aia care nu i-au votat si ii critica, de ce n-au votat pe altul in locul lor? Si oricum se stie ca la Eurovision se voteaza geopolitic (ex tarile din fosta Iugoslavie s-au votat intre ele).

Nu mai vorbesc de Romanii Au Talent sau Vocea Romaniei, unde oamenii au fost frustrati ca nu a castigat favoritul lor si ca Gog sau Stefan Stan sunt niste impostori. Tipic romanesc.

Oamenilor, invatati sa va uitati prima data in oglinda, sa puneti in balanta lucrurile, sa vedeti si partile bune si dupaia sa comentati despre altu sau altii. Mai bine ca mine a zis-o Cabral.

2 Comments

  1. Stii pentru ce ma bucur? Ca dupa valul de mizerii s-au ridicat multi care au pus lucrurile in ordine, asa cum zici si tu mai sus.
    Deci… tot exista si o parte buna. :)

  2. @Cabral Nu pot sa nu reactionez cand vad ca sunt astfel de oameni, care vorbesc doar de dragul de a vorbi. Mi-e si jena sa citesc toate comentariile de pe toate site-urile… Cred ca daca le-as citi m-as muta instantaneu din Romania.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.