Invidia, un alte reper pentru romani !

| 0 comments

Recent am vorbit de un reper perfect pentru romani, si anume frustarea. Acum va voi vorbi in cateva cuvinte de un alt reper, pe care l-am constatat anii trecuti. Este vorba de invidie.

Am observat ca multi dintre noi (persoanele de fata se exclud) suntem invidiosi daca cumva un roman de-al nostru, fie el vecin, prieten, amic sau “vedeta” are succes in viata sau e fericit. N-am inteles si n-o sa inteleg niciodata de ce. N-o sa vorbesc de straini pentru ca nu ne intereseaza ce fac.

Stiu ca nu toti putem fi de succes, dar multi dintre noi nici nu incercam macar. Luam in brate comoditatea si ne plangem ca statul e de vina, politicienii sunt de vina samd. Incepem sa fim invidiosi pe ceilalti, iar in noi se instaleaza o stare de rautate, ura samd. Dupa aceea nu mai suntem buni de nimic.

Eu va sugerez sa va vedeti de treaba, sa va uitati prima data in gradina voastra si poate dupa aceea sa va uitati la altii. Daca un om are bani, nu inseamna ca i-a furat, daca un om are succes si in afaceri si la femei, nu inseamna ca e mai destept decat voi. Treziti-va!

Sper ca macar doi, trei, care va regasiti aici sa va schimbati atitudinea. Daca ne unim si incepem sa tinem unii la altii, o sa se schimbe si Romania.

/invidia.jpg

poza smile-jesus-loves-you-wwjd.blogspot.ro

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.