Cristian Gog a castigat Romanii Au Talent 2012 !

| 0 comments

Vineri seara s-a desfasurat marea finala de la Romanii Au Talent, sezonul 2. Toti concurentii, care au ajuns sunt foarte talentat, dar doar unul putea sa castige show-ul si cei 120 000 euro.

Cristian Gog a reusit castige show-ul dupa cateva momente de iluzionism si mentalism foarte reusite. N-a fost talentul meu preferat si sincer eu o preferam pe Oana Lianu (si ca e oradeanca, dar canta genial si la nai si la pian si la fluier si are si o voce superba, dar asta este. Cine si-a dorit mai tare si a reusit sa impresioneze publicul pe moment a castigat. Dansatorul Mihai Petraiche si cubuletul Cristian Leana s-au clasat pe 2 si 3. Mie mi-au placut foarte tare Oana, Cristi Gog, Mihai Petraiche, No Limit si Trio Zamfirescu. Toti au fost geniali. Oana stie sa cante foarte bine la toate instrumentele, Mihai Petraiche e super dansator, cei de la No Limit ne-au aratat ca se poate si daca sunt surzi, iar fratii Zamfirescu canta superb la chitare.

Binenteles, romanii au inceput sa desconspire trucurile lui Cristian si sa zica ca e un impostor. Eu n-am suportat si n-o sa suport niciodata oamenii frustrati, care se enerveaza pentru ca nu castiga favoritul lor. Omul a si recunoscut ca e iluzionist si mentalist. N-a zis niciodata ca face magie. Toate exercitile de iluzionism pot fi facute de oricine, dar e nevoie de talent, munca, concentrare, perseverenta si binenteles pasiune. Atata timp cat nu-ti dai seama pe moment de ce face si se stie face placut, nu poate sa zica nimeni ca omul nu e bun. Omul a castigat pe merit, la fel ca si Adrian Tutu (nu degeaba a ajuns si in The Sun). Ei doi au talentul de a-si promova produsul la maxim. Nu desconspiram politicieni, hoti, drogati, criminali, violatori, pedofili si ne-am gasit sa i-o tragem lui Gog.

Aveti AICI si AICItoate reprezentatiile de vineri seara.

p.s. Va sunt dator cu semifinalele 4 si 5. Din semifinala 4 s-a calificat mai departe Radu Ionescu, Oana Lianu si Lil Mition. In loc de Lil Motion as fi vrut Dadi+, in rest sa zicem ca a fost ok. Din semifinala 5 au mers No Limit, Mihai Petraiche si Cristian Leana. In loc de Leana l-as fi trimis pe pianistul Cosmin Mihalache. Dar a fost bine si asa.

/romaniiautalent2011.jpg

Articole Relevante:

Romanii Au Talent 2012 – a treia semifinala !

Romanii Au Talent 2012 – a doua semifinala !

Romanii Au Talent 2012 – prima semifinala !

Oradenii de la Dadi + in semifinale si ep 7 la Romanii Au Talent !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.