Romanii Au Talent 2012 – prima semifinala !

| 0 comments

Vineri s-a desfasurat prima semifinala la Romanii Au Talent. Nu mi-a placut ca n-au ajuns in finala cei de la Aven Amentza Romale, care au facut un show special. Probabil n-au fost votati din cauza ca sunt rromi. Au ajuns in finala, X-Treme Brothers Loredana si tata Fieraru si cei de la Aset Crew. Tipa de 15 ani are voce, dar interpretarea n-a fost de finala.

Pentru mine finalistii erau: Aven Amentza, X-Treme Brothers, Carol Aflat sau Constanta Cobzariu. Acum nu stiu ce credeti voi. Eu unul n-as mai da voie la populatie sa voteze la un astfel de concurs. Stiu ca de acolo vin banii, dar majoritatea n-au nici o treaba cu talentul si show-ul. Voteaza dupa caz.

1. Keep The Vibe Alive nu mi-a placut deloc. N-au dansat cine stie ce vineri seara. (AICI filmuletul)

2. Trio Magic n-a avut un numar, care sa ma dea pe spate. Nu zic ca nu sunt talentati, dar in semifinala n-au aratat mare lucru. (AICI filmuletul)

3. Carol Aflat mi-a placut din nou. Tipul are si voce, dar si carisma. E special. Pentru mine, el e unul dintre cei trei, care trebuia sa ajunga in semifinala. (AICI filmuletul)

4. Grupul OZN nu m-a impresionat deloc vineri. Asteptam mai mult de la ei pentru acest act. Oricum, cum zicea Andi, sunt si vor fi unele dintre actele preferate de comedie. (AICI filmuletul)

5. Iulian Tanase, zis si IceHeart are talent si stie ce sa faca cu gheata, dar acest act nu e de finala, sincer. (AICI filmuletul)

6. Loredana si Cristian FieraruAICI filmuletul)

7. Mihai Toderica are talentul de a face cu mainile ce vrea, dar actul in sine nu mi-a placut. Eu zic ca putea mai mult. (AICI filmuletul)

8. Aven Amentza Romale au fost castigatorii acestei semifinale. Stiu dansa extraordinar, dar au facut un show inedit. BRAVO! RESPECT (AICI filmuletul)

9. Constanta Cobzariu a evoluat mult de la preselectii. Eu zic ca si ea avea loc in semifinale. Canta superb, dar acum arata si bine. (AICI filmuletul)

10. Alexandru Munteanu are un talent foarte special, dar melodia sau actul in sine n-a fost de finala. Sincer si fara suparare. Cum a zis Mihai Petre, trebuia ceva mai energic. (AICI filmuletul)

11. X-Treme Brothers au uimit din nou. Respect celor care fac asa ceva. (AICI filmuletul)

12. Aset Crew danseaza foarte bine si nu zic ca n-aveau un loc in finala, dar parca se putea si mai bine. (AICI filmuletul)

/romaniiautalent2011.jpg

Articole Relevante:

Oradenii de la Dadi + in semifinale si ep 7 la Romanii Au Talent !

Romanii Au Talent 2012 – ep 6 !

Romanii Au Talent 2012 – ep 5 !

Romanii Au Talent 2012 – ep 4 !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.