Romanii Au Talent 2012 – a doua semifinala !

| 1 Comment

Vineri, 13 aprilie a fost semifinala 2 a show-ului Romanii Au Talent – sezonul 2.

S-au calificat in finala Razvan Alexe, Vasile Godja Ceterasu si Gigel Frone. Sunt multumit de votul publicului pentru ca cei trei meritau. Tudorel Popa n-a mers mai departe, dar va juca in serialul Las Fierbinti. Din tot concursul asta pe mine Tudorel m-a uimit cel mai mult. Mi-a dat o lectie de viata. Respect.

Au mai fost buni Adrian si Sorin si cei de la Gold Mask. Florin Limbovici n-a evoluat foarte bine in semifinala, dar din cate am inteles de la Andi, a fost accidentat. Bihoreanca Dalma Szatan n-a dansat bine deloc.

N-am inteles de ce PRO TV a scos filmuletele, dupa ce le-a adaugat. Inteleg ca foamea e mare si vor sa ia cei 3 euro pt voyo, dar nici chiar asa. Oricum nu erau filmuletele integrale. Macar puteau sa-si reimprospateze canalul de youtube cum fac cei de la Britain’s Got Talent.

1. Tudorel Popa a facut o figura frumoasa si in semifinala. Omul asta are o carisma de invidiat si un suflet mare! (AICI filmuletulla 10:55)

2. Vasile Godja canta la vioara cum vrea el fie si intre sani. (AICI filmuletulla 1:50)

3. Razvan Alexe a demonstrat ca stie sa cante si sa compuna. (AICI filmuletulla 2:50)

4. Gigel Frone a cantat iar excelent, are carisma, dar parca uneori se incurca in cuvinte cand il intreaba cineva ceva. Sau am observat eu gresit? (AICI filmuletulla 10:00)

5. Adrian si Sorin mi-au placut mult. Speram sa intre si ei in semifinala, dar din pacate doar trei puteau sa faca asta. (AICI filmuletulla 2:21)

6. Florin Limbovici n-a fost in cea mai buna forma a lui, dar totusi a evoluat bine. Oricum talentul lui a fost unul dintre cele mai inedite. (AICI filmuletulla 2:20)

7. Bihoreanca Szatan Dalma n-a dansat foarte bine. In preselectii mi-a placut foarte mult, dar acum sincer… (AICI filmuletulla 14:10)

8. Trupa Gold Mask mi-a placut. Speram sa-i mai vad, dar au fost altii mai buni. (AICI filmuletul la 14:55)

9. Vlad Jucan a dansat bine din buric. Eu nu sun fan al acestui stil, dar mi-a placut curajul lui. Sper sa faca in continuare ceea ce-i place. (AICI filmuletul la 10:35)

10. Claudiu Toader a invartit aluatul bine, dar nu in de-ajuns ca sa intre in semifinale. (AICI filmuletul la 12:35)

11. Pustiul Stefanescu are talent si stie manui fluierul foarte bine, dar interpretarea lui n-a fost de semifinale. (AICI filmuletul la 22:35)

12. Trupa Hypnosis mi-a placut cel mai mult din acest sezon, la categoria lor. Stiu destule acrobatii si cred ca ar fi facut show si in finala. (AICI filmuletul la 2:05)

/romaniiautalent2011.jpg

Articole Relevante:

Romanii Au Talent 2012 – prima semifinala !

Oradenii de la Dadi + in semifinale si ep 7 la Romanii Au Talent !

Romanii Au Talent 2012 – ep 6 !

Romanii Au Talent 2012 – ep 5 !

One Comment

  1. SI mie tot trupa Hypnosis mi-a placut. Ar fi trebuit sa ajunga in finala.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.