Romanii Au Talent 2012 – a treia semifinala !

| 1 Comment

Vineri, 20 aprilie s-a desfasurat a treia semifinala din cadrul concursului Romanii Au Talent – sezonul 2.

Finala a fost castigata de Cristian Gog, pe locul doi s-au clasat favoritii mei, fratii Zamfirescu, iar pe trei barmanii de la BarSession.

Prestatia lui Cristian a fost geniala si ne-a demonstrat ca putem face orice daca ne dorim cu adevarat, dar eu i-am votat pe chitaristi pentru ca mie mi-au placut mai mult si pentru ca oricum pe Cristian il vota toata lumea. Mi-au mai placut trupa lui Silviu Pasca, biciclistul Bogdan Balmus si cei de la WUSHU.

Oradeni sa nu uitati ca saptamana asta sa-i votati pe cei de la Dadi+.

1. Trio Zamfirescu au cantat exceptional. As plati un bilet ca sa-i vad live. (AICI filmuletul)

2. Cristian Gog a fost genial si cred ca multa lumea si-a schimbat parerea despre viata dupa evolutiile lui. Sper. (AICI filmuletul)

3. Bogdan Balmus se stie da pe bicicleta, nu gluma. Ar fi un bun casacador. (AICI)

4. Baietii de la BarSession au facut o alegere buna pentru ca “s-au combinat”. Sunt mult mai buni impreuna decat singuri. (AICI filmuletul)

5. Cei de la WUSHU mi-au placut enorm pentru ca practica o ramura mai speciala a artelor martiale pentru ca se trage din invataturile calugarilor budisti. Intotdeauana mi-au placut filmele de genul. (AICI filmuletul)

6. Tatiana Fecioru ne-a demonstrat ca “oamenii maturi” pot sa faca astfel de lucruri. A avut un numar de echilibristica fain. (AICI filmuletul la 28.45)

7. Silviu Pasca & Friends au un stil interesant de cantat. Au un mare viitor in muzica romaneasca si chiar internationala daca se tin de treaba. (AICI filmuletul)

8. Mi-au placut cei de la ROQFELLAZ pentru ca au avut o prestatie foarte buna. S-au clasat pe locul 4 in aceasta semifinala. (AICI filmuletul)

9. Floris Bistrita a avut o prestatie buna, de dansatori adevarati. Nu au avut un numar pentru finala, dar sa recunoastem ca sunt foarte buni in ceea ce fac. (AICI filmuletul)

10. Minestrone Band mi-a placut din nou, au un mod inedit de a canta, dar sincer prestatia nu e de finala. (AICI filmuletul la 2.40)

11. Raul Sipos nu mi-a placut atat de mult pentru ca parca a fost emotionat si asta s-a simtit. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa se dea batut. (AICI filmuletul)

12. Tomer Weissbuch nu mi-a placut deloc. De fapt nu mi-a placut prestatia lui. Sunt sigur ca e talentat, dar in seara de 20 aprilie n-a mers. (AICI filmuletul)

/romaniiautalent2011.jpg

Articole Relevante:

Romanii Au Talent 2012 – a doua semifinala !

Romanii Au Talent 2012 – prima semifinala !

Oradenii de la Dadi + in semifinale si ep 7 la Romanii Au Talent !

Romanii Au Talent 2012 – ep 6 !

One Comment

  1. Mi-a placut ultima semifinala, magicianul a fost genial.Astept cu nerabdare a 4-a semifinala :D

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.