Prima supa e mai grea !

| 0 comments

La mine intotdeauana a fost o “problema” sa fac mancare. Si aici nu ma refer la cartofi prajiti, paine unsa, oua ratuta, ochiuri sau fierte ci la mancare gen supe, ciorbe, prajituri si multe alte feluri ce necesita rabdare multa.

Sambata am fost nevoit sa fac mancare pentru ca a mea e plecata si am zis ca trebuie sa incerc altceva. Am incercat sa-mi faca o supa din carne de pui si surpriza, a iesit exceptionala. I-a placut unei persoane din familie, care are fite la mancare si binenteles, si mie. Am mai incercat mai de mult sa fac o supa de cartofi, dar n-a avut nici un gust. Aia nu se pune pentru ca n-am facut-o din placere.

De acum incolo o sa incerc multe alte feluri pentru ca mi-a placut experienta. Stiu ca pare ciudat, dar asa se intampla cand ai persoane respectiv femei care iti fac de mancare tot timpul. Dupa un timp devine un obicei prost.

Din pacate la romani conceptia “femeia la cratita si la copii” e adevarata, dar eu nu sunt de acord cu ea. Eu consider ca si barbatul si femeia trebuie sa faca de toate si sa nu uite sa puna pasiune in aceste “toate”. Eu cred ca asta a fost ingredientul secret al supei mele.

Daca aveti nevoie de sfaturi culinare, intrati la Adi Hadean, un foarte bun bucatar.

/primasupa.jpg

Articole Relevante:

Snickers de casa !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.