Program complet, check-in online, sistem de plata, harta, cazare, transport in comun NON STOP, masuri de siguranta Neversea 2018 !

| 0 comments

Pentru cei care veti merge la Neversea 2018 anul acesta va scriu aici toate detaliile, care cred eu ca va intereseaza si va vor ajuta sa va simtiti cat mai bine acolo si sa nu aveti probleme. De la sistemul de plata, acces in festival, harta, cazare, transport in comun, masuri de siguranta, pana la programul complet al artistilor, care va vor incanta anul acesta la Neversea.

Anul trecut, la prima editie au participat la festivalul de la Constanta peste 153 000 de festivalieri, iar anul acesta sunt asteptati peste 250 000 de mii. Va dati seama ce succes a avut prima editie, daca sunt asteptati atatia oameni dornici sa se distreze pe malul marii, mai precis Plaja Modern, ascultand o muzica de calitate. Ma bucur ca voi reusi sa ajut pe cineva sa aiba poate unele dintre cele mai faine zi din viata acesteia, prin concursul organizat de mine mai jos.

Si eu mi-as fi dorit sa ajung la festival, sa-i vad pe Armin, Axwell & Ingrosso, Steve Angello samd pe malul marii, dar din pacate nu se poate cu toate, cand ai copil. Muzica de calitate a unor artisti foarte buni, combinata cu briza marii impreuna cu rasaritul magic si cu multi oameni faini va face ceva wow. Trebuie sa le multumim celor 4000 e persoane, dintre care 500 de voluntari, care lucreaza la festival si ne fac noua posibile cele patru zile magice. Ne vedem la Untold! Distractie la cei care mergeti!

Sistem integrat de acces la Neversea, check-in online

Anul acesta puteti parcurge online, in avans o parte a procesului de check-in, si astfel castigati timp. Puteti descarca aplicatia Neversea sau sa intrati pe www.neversea.com si dupa ce va inregistrati cu o adresa de mail, puteti incepe procedura de check-in. Trebuie sa completati cu atentie datele solicitate in formular si daca urmati niste pasi, sigur nu veti avea probleme in a efectua procedura de check-in. Veti putea efectua check-in si pentru cativa dintre prietenii vostri, daca de pe acea adresa au fost cumparate mai multe abonamente. Doar persoana inregitrata in formularul de check-in va putea sa primeasca bratara de festival in baza abonamentului. Aceasta procedura va va oferi mult mai mult timp si va va oferi acces la functia de alimentare online cu bani a bratarilor de festival. Suma incarcata pe bratara va deveni activa, atunci cand o veti primi la corturile de check-in. Deci, nu mai trebuie sa stati si la incarcat de bani separat. Foarte tare pana aici. Corturile de check-in sunt deschise intre 3 si 4 iulie (14:00 – 23:00) si intre 5 si 8 iulie (12:00 – 8:00). Trebuie doar sa aveti la voi un bilet valid si un act de identitate. Cei sub 18 ani vor avea nevoie si de un document care atesta acordul parintilor (acesta il veti gasi pe www.neversea.com). Cei sub 14 ani vor avea acces cu bilet valid, alaturi de un parinte.

Sistem de plata

Festipay, cel mai bun sistem de plata utilizat in multe festivaluri importante din lume va fi implementat acum si la Neversea. Este dezvoltat de Raiffeisen, unul dintre partenerii importanti ai festivalului. Organizatorii festivalului impreuna cu Raiffeisen si VISA au pregatite peste 60 000 de bratari de acces cu sistemul de plata integrat. In perimetrul festivalului vor exista 50 de puncte de incarcare a bratarii, dar organizatorii recomanda incarcarea acestora online, inainte de festival, dupa parcurgerea procedurii de check-in, asta pentru a evita aglomeratia. Aceasta modalitate o veti putea accesa si pe timpul festivalului direct de pe aplicatia mobila Neversea. Cei care vreti sa folositi cash pentru incarcarea bratarilor veti avea la dispozitie 1 ATM Raiffeisen, in interiorul festivalului. Banii vor putea fi recuperati pana cel tarziu 9 iulie, ora 10:00.

Masuri de siguranta

Peste 1600 de jandarmi, politisti, jandarmi si medici se vor asigura ca vor fi respectate masurile de siguranta. In perimetrul festivalului vor fi amplasate si doua spitale de campanie SMURD si trei puncte de prim ajutor. Asa ca nu va faceti griji. Veti fi pe maini bune. In perimetrul festivalului sunt interzise urmatoarele obiecte: ghiozdan, droguri, sticle, biberoane, lasere, genti, spray-uri, cutite, arme, articole pirotehnice, obiecte contondente, mancare, bauturi, umbrele, materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale. Nu veti avea voie sa veniti nici cu animalele de companie. Este permis accesul cu poseta/borseta de 21×29 cm, medicamente, insulina, picaturi uz medical, spray pentru astm. Pentru detalii consultati site-ul www.neversea.com.

Transport in comun

Regia Autonoma de Transport in comun Constanta va suplimenta oferta de transport cu o line Shuttle Bus “Neversea”, cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis. Autobuzele vor circula NON STOP pe perioada 5-9 iulie, pe ruta: Mamaia (Hotel Caraiman), B-dul Mamaia, B-dul Tomis, Str Traian, Poarta 2 Port, Str Termenel Romane, B-dul Elisabeta, Str Remus Opreanu, Port Tomis si retur, Str Remus Opreanu, Port Tomis, B-dul Elisabeta, Str Traian, Str Mihai Viteazul, B-dul Mamaia, Statiunea Mamaia. Puteti achizitiona bilete RATC pentru 24 de ore la pret de 5 lei si abonamente pe 7 zile la 30 de lei. Puteti achita prin SMS la 7475, dar si de la un punct de vanzare NON STOP amplasat in Portul Tomis.

Restrictii de circulatie:

Intre 5 si 9 iulie vor fi inchise urmatoarele artere: Str Traian cu Valea Portului; Poarta 1; Sensul giratoriu Traian cu Str Termele Romane; Str Traian cu B-dul Tomis; Str Negru Voda cu strada Ecaterina Varga; Str Yokohama,
Str Salonic si Str Belvedere; Str Negru Voda cu Str Mircea cel Batran; Str Mircea cel Batran cu Str Smardan; Str Mircea cel Batran cu Str Decebal; strada Mircea cel Batran cu strada Eroilor; strada Bucovina cu strada Eroilor. Parcarea autovehicolelor pe B-dul Elisabeta va fi interzisa pe perioada 3 – 9 iulie, iar riveranilor li se vor distribui permise de acces pentru a putea trece de filtrele instituite de autoritati. De asemenea, se va
interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxitaxi)
in interiorul perimetrului de siguranta cu exceptia autobuzelor RATC autorizate sa efectueze cursele speciale.

Mai jos aveti programul complet al festivalului, la fiecare scena, pe ore:

neversea1.jpg
neversea2.jpg
neversea3.jpg
neversea4.jpg
neverseaartisti.jpg

Harta festivalului

CLICK PENTRU MARIRE
 

neverseaharta.jpg

Daca mai cautati cazare va recomand site-urile de anunturi, gen olx. Gasiti multe oferte foarte bune!

Sa nu uitati nici de campaniile extraordinare Blood Network, Bac de 10, Sos Casino si Romania All Inclusive!

Mai jos puteti vedea cum a fost anul trecut, ca sa intrati deja in febra festivalului.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.