Povestea incredibila a mexicanului Gilberto Martinez la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018 !

| 0 comments

In filmulet apare la inceput un om cu patru acreditari la gat. Avocatul mexican Gilberto Martinez trebuia sa fie prezent la CM impreuna cu sotia si cei doi copii ai sai. In 28 aprilie s-a intamplat un accident urat, iar sotia si copiii au decedat. Copiii aveau 6 si 8 ani. Odihneasca-se in pace. De ce viata e asa de nedreapta?

Mexicanul a mers la un psiholog, care l-a sfatuit sa nu renunte la excursia sa. Dupa meciul Germania vs Mexic, care s-a terminat cu victoria Mexicului (1-0), Gilberto a primit un mesaj de la portarul mexican, Guillermo Ochoa, care i-a zis “victoria asta e pentru familia ta. Respect Ochoa!

Urmariti filmuletul. Pur si simplu m-a socat. Mi-am reconfirmat ca familia si cei apropiati sunt mai importanti, decat toate meciurile si problemele minore pe care le avem. Traiti-va viata la maxim si aveti grija de cei dragi! Noi in loc sa facem asta, stam si ne certam pe facebook pentru toate tampeniile! Si eu chiar stiu ce inseamna sa pierzi fiinte dragi!

Am un respect maxim fata de Gilberto, care s-a dus acolo pentru a-si omagia familia si pentru a incerca sa treaca peste.

Respect si pentru el, dar si pentru cei din nationala Mexicului! Faptul ca nemtii au pierdut in fata mexicanilor chiar nu mai conteaza deloc in momente dinastea. Ma bucur ca mexicanii i-au facut o surpriza si au castigat. Sper sa-i faca inca o surpriza si sa bata Brazilia in optimi. Baiatul lui ar fi fost fericit sa vada un asemenea meci, mai ales ca idolul lui era Neymar.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.