Oradeanul Bogdan Vandici a castigat sezonul 5 al emisiunii Chefi la Cutite !

| 0 comments

Chefi la Cutite e aproape singura emisiune la care ma uit de pe Antena1. Am inceput sa ma uit la Chefi la Cutite pentru cei trei chefi, Scarlatescu, Dumitrescu si Bontea, care au facut senzatie acum cativa ani la Masterchef de pe Pro TV, dar si pentru tot felul de mancaruri pe care nu le vezi in fiecare zi. Si binenteles, pentru una dintre unele dintre singurele femei pe care le apreciez din “showbizul romanesc”, si anume Gina Pistol. E frumoasa si cu bun simt, nu?

Intre timp a inceput sa imi placa si formatul emisiunii si pot sa zic ca am urmarit toate cinci sezoane de la inceput pana la capat. Am “cunoscut” oameni fani, dar si tot felul de specimene, care nu crezi ca exista in realitate. Am vazut tot felul de mancaruri, care mi-au atras atentia. Chiar am fost curios sa gust si cateva dintre ele.

Sezonul 5 a fost castigat de oradeanul Bogdan Vandici, un tanar de doar 21 de ani, care a fost in echipa lui Dumitrescu. Pustiul si-a vazut de treaba lui de la inceput pana la capat si astfel a castigat 30 000 de euro si titlul de chef! Le-a dat clasa la mai multi “chefi” si “talentati” din concurs.

Trebuie sa recunoastem totusi si valoarea bucatarilor Liviu Morarescu si Gabriel Mocanu. Au fost senzationali si ei. Si Mihai Chelaru e talentat, dar pacat ca-l strica putin caracterul sau poate asa trebuia sa fie la tv, cine stie.

Bravo Bogdan!

vandicicheficutite2018.jpg

Photo: Facebook Chefi la Cutite

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.