Protest contra eutanasierii cainilor vagabonzi la Oradea !

| 0 comments

Astazi dimineata a avut loc in centrul Oradiei un protest contra eutanasierii cainilor vagabonzi. Aceasta lege a fost adoptata de politicienii romani acum putina vreme. Protestul a fost organizat de Horea Vuscan si sustinut de Asociatia SOS Dogs, a carui director a fost prezent. Din fericire in Oradea nu prea este cazul de asa ceva pentru ca acesti caini au fost ridicati de SOS Dogs, sterilizati si apoi tinuti in adaposturi. Au organizat si targuri de adoptie. Dar in Bucuresti si alte orase e vraiste.

Eu unul n-o sa fiu de acord cu eutanasierea cainilor niciodata pentru ca nu ei sunt de vina pentru ca s-a ajuns aici. Daca ar vrea sa se faca ceva, cu un proiect bine pus la punct si UE si Fundatiile mari din lume ne-ar arunca bani nerambursabili. Dar nu exista interes pentru asa ceva.

Eu nu-l sustin pe Horea in politica si chiar nu ma intereseaza ce interese are, dar acest protest e binevenit si sper sa se stranga cat mai multa lume in toata tara. Eu unul sustin animalele mai repede decat pe majoritatea oamenilor de pe acest pamant.

protesteutanasiereoradea.jpg

Articole Relevante:

Despre sterilizarea cainilor din oras !

Zilele Adoptiei Cainilor Comunitari, la Oradea !

Problema cainilor vagabonzi – ep 2 !

Problema cainilor vagabonzi !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.