Zilele Adoptiei Cainilor Comunitari, la Oradea !

| 2 Comments

In 10-11 iunie se vor organiza la Oradea, mai precis in Parcul Olosig (10:00 – 18:00), Zilele Adoptiei Cainilor Comunitari. Acest eveniment va fi organizat de municipalitate in colaborare cu SOS Dogs, Asociatia Chinologica Bihor si sociatia Agility (dresaj canin). Oradenii vor putea alege din 40 de caini sterilizati, deparazitati, vaccinati si carnet de sanatate la zi, iar cei care vor adopta unul, vor primi o zgarda cadou. In sfarsit un eveniment de genul asta! De ce nu se poate face in toate orasele din tara? Sper ca cei din parlament sa se trezeasca si sa nu adopte legea eutanasierii.

La acest eveniment veti mai putea vedea numere de dresaj canin si jocuri de demonstratie si aparare.

/cainicomunitarioradea.jpg

poza oron.ro

Articole Relevante:

Problema cainilor vagabonzi – ep 2 !

Problema cainilor vagabonzi !

Animale inteligente !

Povestiri despre cainii “periculosi” !

2 Comments

  1. Buna! Am fost la Oradea in acea zi si chiar m-a uimit faptul ca erau oameni care se interesau de cainii vagabonzi.. Ma bucur ca mai exista si oameni cu suflet

  2. Doamne ce sunt de frumosi si dulci. Va multumesc personal ca ati creat articol dedicat canelor de adoptie. Personal am un Labrador de culaore Neagra , acest cine am impresia ca este om si nu animal, pentru ca intratit este bun, intelept, si care ma iubeste foarte mult si eu la fel. Canii sufera la fel ca oamenii si ei la fel pling si spera ca va veni cineva sil va lua acasa.

    Daca aveti posibelitate si sunteti gata sa aveti grija de un cane, o sa faci un lucru bun in viata vostra

    Cu Respect
    Planeta.md

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.