Cat de mult inseamna un GPS !

| 4 Comments

Mai tineti minte ca v-am povestit ca am fost in Frankfurt la Salonul Auto in septembrie? Ei bine, inainte sa plecam din Romania am fost inspirati si l-am sunat pe un prieten (caruia ii multumesc din nou), care avea un GPS MIO cu soft-ul updatat aproape la zi. Am avut o zi la dispozitie sa-i dau de cap si sa memorez strazile si locatiile de care aveam nevoie prin Frankfurt. Si nu am plecat cu masina ci cu autocarul. Pe la ora sase dimineata am ajuns in Frankfurt. Am intrebat vreo 4, 5 oameni (in engleza) cum sa ajungem in Offembach, printre care si pe o femeie de la informatii din autogara, dar nici unul n-au stiut engleza sau cel putin n-au vrut sa ne ajute. Asa ca am luat GPS-ul, am setat locatia necesara si am pornit la drum pe jos. Dupa cum stiti GPS-urile sunt facute pentru calatoriile cu masina, dar noi am incalcat regula. La un moment dat am ajuns la o statie de autobuz, asta dupa ce am trecut podul Freidensbrucke peste raul Main. Pana la urma am gasit un autobuz, care merge acolo, dar n-am avut noroc pentru ca exact in ziua aia nu mergea acolo. M-am enervat si am decis sa mergem pe jos pana acolo si macar vedem si orasul. Daca cumva mergeam pe altundeva d-na Ioana facea urat, mai ca nu ne injuram. La un moment dat am intrat pe o strada cu sens unic, sa vedeti atunci scandal =)) . Dupa o ora jumate de mers pe jos am ajuns in Offembach (ca si Baile Felix la noi), dar inca nu ajunsesem la destinatie. In timp ce ne continuam drumul, eu inregistram toate strazile, cine stie poate aveam nevoie in urmatoarele zile. Dupa jumatate de ora de plimbari prin Offembach am gasit si hotelul la care eram cazati. Pe drum ne-am distrat copios cu d-na Ioana. Vedeti cat inseamna un GPS? Binenteles, a doua zi am aflat ce tramvai trebuie sa luam pana in centru si n-am mai avut probleme restul saptamanii. Oricum oriunde mergeam imi luam GPS-ul cu mine pentru ca nu stiam cand aveam nevoie de el. In ultima zi am avut un pic nevoie pentru ca am fost sa vizitam Gradina Zooligica si Primaria, care erau in celalalt capat. Cu ajutorul dragutei Ioana ne-am descurcat fara probleme si fara sa intrebam pe nimeni. Oriunde mergeti prin lume, si cu masina si fara va sfatuiesc sa va luati un GPS cu voi, asta daca n-aveti incorporat in telefon. Cu acest articol particip la concursul organizat de cei de la Automod.

Articole Relevante:

Gradina Zoologica de la Frankfurt !

Orasul Frankfurt – in cateva cuvinte si poze !

Cu ce m-am dat eu la Salonul Auto de la Frankfurt !

Rezumat Salonul Auto de la Frankfurt 2009 !

4 Comments

  1. Vezi ca exista GPS-uri care au si optiunea de pieton. Cand am fost in Italia asa ne-am plimbat. La un momentdat am uitat sa il trec pe mod auto cand eram in masina, si “d-na Ioana” m-a atentionat ca, pentru un pieton merg cam repede, vreau sa comute pe mod auto.

  2. P.S. – sunt chiar GPS-uri speciale pentru salvamontisti, acolo chiar nu ai autostrazi.

  3. n-am stiut asta si nici n-am avut timp prea mult sa-l testez.. dar oricum ne-am descurcat si asa si mai ales ca ne-am distrat copios cu d-na Ioana !

    p.s. ms oricum..

  4. Pingback: Castigatorii concursului MIO | AutoMOD.ro

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.