Gradina Zoologica de la Frankfurt !

| 4 Comments

Si iata ca va prezint si cea mai frumoasa Gradina Zoologica pe care am vazut-o vreodata, si anume cea din Frankfurt. Este imensa, are foarte multa verdeata, copaci, iar animalele au conditii adevarate! Cred ca sunt cateva sute de specii de animale, impartite pe categorii (mamifere, pasari, pesti, reptile samd). Doi la mana, pot sa va zic ca am trait o experienta unica, mai ales pentru ca la lei (ex) nu exista nici un fel de gard ci doar un sant lung de cativa metri plin cu apa. Sa speram ca si Gradina Zoologica din Oradea va arata mult mai bine, acum ca s-a dat verde finantarii. Cat despre cea din Frankfurt, daca aveti drum prin acest oras si aveti timp, vizitati-o.

p.s. urmeaza povestiri din Cairo respectiv restul Egiptului!

Articole Relevante:

Orasul Frankfurt – in cateva cuvinte si poze !

Cu ce m-am dat eu la Salonul Auto de la Frankfurt !

Rezumat Salonul Auto de la Frankfurt 2009 !

Diferenta dintre Romania si Ungaria !

4 Comments

  1. Iti place whisky-ul? Intra pe blogul meu si iti ofer gratuit o sticla de Chivas Regal!

  2. Deci … am fost la gradina zoo de la noi, iar ce am vazut acolo m-a ingrozit. O buna bucata de vreme nici nu o sa mai calc pe acolo. Cat despre finantare … padegeaba finanteaza, spatiu pentru extindere (ceea ce le-ar trebui) nu exista in locatia actuala. Dupa parerea mea, cel mai bine ar fi, daca s-ar pune sa faca o alta gredina zoo, undeva unde ar avea spatiile necesare pentru ca animalele sa nu mai stea inchise in custile alea mizerabile. Orsii sunt infometati, leii sunt vai si amar de capul lor, iar restul animalelor le putem gasi prin curtile taranilor de la sate (zeci de mii de gaini, porumbei si caini fara stapani). Asta e zoo din Oradea.

  3. Pingback: Coolest Concepts » Blog Archive » O gradina zoologica in forma de zgarie nori si cu cascada in Buenos Aires ?

  4. Pingback: Realizari in 2009 ! at Dani's Corner – Blog Oradea

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.