Stiri de prin lume – ep 4 !

| 3 Comments

In primul rand incep cu o stire de ultima ora, si anume ca Miss Venezuela a devenit de azi Miss Univers. Ce-a de-a 57-a editie s-a desfasurat in Vietnam, la Ho Chi Minh si a fost prezentata de Gerry Springer si Mel B (fosta Spice Girls). Miss Venezuela, adica Dayana Mendoza a detronat-o pe castigatoarea de anul trecut, si anume Riyo Mori din Japonia. Dayana va calatori timp de un an in toata lumea si va face lucruri in scopuri caritabile exact ca si succesoarea sa. Draguta tipa dar se putea si mai bine :P .

miss.jpg

Acum urmeaza o stire care pe mine m-a uimit. Unirea Urziceni, echipa a carui antrenor este fostul mare fundas al Romaniei, Dan Petrescu a fost aproape de un succes cu campioana Scotiei, Celtic Glasgow. Totusi romanii au reusit un rezultat de egalitate care conteaza foarte mult pentru moralul echipei inainte de Cupa UEFA. Ganditi-va si voi ca Unirea a promovat acum doi ani acum joaca in Cupa UEFA si de la egal la egal cu campioana Scotiei samd. Este un succes enorm pentru echipa si Dan Petrescu. Ar fi pacat sa plece de la Urziceni la Steaua (cum se aude). Eu ca si stelist nu mi-as dori, pentru ca isi va pierde timpul, cat Gigi este la echipa. Bravo Urziceni !

petrescu.jpg
Dan Petrescu si antrenorul echipei scotiene, Gordon Strachan

Italienii au declarat ca ii vor trimite la scoala pe copiii rromi (tigani). Planul va fi lansat din septembrie si prevede ore suplimentare de ora italiana. Nu-i trimitem noi la scoala si ii trimit italienii. Iar ne-am facut de cacao :| .

Amprentele digitale nu sunt un instrument de discriminare, ci de protectie a copiilor care, deseori, sunt impinsi spre delincventa si cersetorie. Este necesar, dup cum a afirmat si premierul Berlusconi, sa acceleram procesul de integrare, chiar şi prin amprentarea tuturor copiilor prezenti in taberele de nomazi. Daca vrem intr-adevar să ajugem la o integrare deplina, este esential sa stim cati posibili elevi nu sunt trimisi la scoala de parinti, a declarat ministrul italian al Educatiei intr-o nota

tigani.jpg

Saptamana trecuta nu stiu daca stiti dar vulcanul Kilauea din Hawaii a erupt. Dupa cum stiti acest vulcan este cel mai tanar dintre vulcanii din Hawaii dar el se poate numi un vecin periculos. Acest vulcan elimina un gas care poate irita si face probleme cailor respiratorii si care au dust la moarte unor oameni in trecut. Oricum bine ca n-a fost nici o victima inregistrata. Din cate am vazut exista oameni nebuni de legat dar C J Kanuha, surferul profesionist ne-a demonstrat-o 100%. El s-a avantat pana apropierea scurgerii lavei.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

surfer.jpg

Un vas de croaziera a esuat saptamana trecuta in zona Parcului National Glacier Bay din Alaska. Oamenii sperau sa admira balene si uite unde au ajuns =)) .

vas.jpg

Un urs koala din Australia a supravietuit dupa ce a fost lovit de o masina, care mergea cu 60 mile/h (95 km/h) si a fost tarat vreo 7 mile (11 km). Ce noroc pe dragutu de el, de fapt chiar asa l-au si numit cei care l-au salvat, Ely ‘Lucky’ Grills. Durerea e ca peste tot sunt masini, chiar si in pustietate :| .

koala.jpg

Un bilet la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing (8 – 24 august) va costa in jur de 19 000 de EURO, mai mult cu 5500 de EURO decat un bilet la finala EURO 2008. N-as da atata pe un bilet nici sa ma tai. Scump domne scump.

bilet.jpg

Noul album al trupei Guns N’Roses, si anume Chinese Democracy, va fi lansat in septembrie prin intermediul jocului video Rock Band 2. Printre cele 100 melodii din joc se vor afla Shackler’s Revenge (Guns N’Roses), Tangled Up In Blue a lui Bob Dylan, Let There Be Rock de AC/DC si The Who’s Pinball cantata de Wizard.

rockband2.jpg

Articole Relevante:

Stiri de prin lume – ep 3 !

Stiri de prin lume – ep 2 !

Stiri de prin lume !

Rromii se simt discriminati ?

3 Comments

  1. Pingback: A inceput Liga 1, sezonul 2008/2009 ! at Dani’s Corner

  2. Pingback: Stiri de prin lume - ep 5 ! at Dani’s Corner

  3. Pingback: Stiri de prin lume - ep 6 ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.