Stiri de prin lume !

| 5 Comments

Ce am uitat sa spun acum o saptamana e ca poloistii de la CSM Oradea au fost premiati pentru succesul consecutiv, adica castigarea Superligii Romanesti de Polo al doilea an la rand.

polo.jpg

Alaltaieri in Timisoara un roi de albine a acoperit o Dacie alba parcata. Pentru a scapa de ele a fost contactat Dan Ciublea, presedintele Asociatiei Crescatorilor de Albine din Timis. Pana la urma roiul de albine a fost cules de un preot ortodox. El s-a ales cu cateva intepaturi dar pana la urma a reusit sa puna matca intr-o cutie.

Este sezonul in care albinele roiesc. Probabil ca au plecat de pe vreun copac si s-au pus pe masina asta. Albinelor le place albul. Cand roiesc albinele nu sunt agresive pentru ca atunci cand pleaca din stup iau o cantitate mare de miere in gusa. Fiind hranite, sunt mai calme. M-au muscat cateva, dar nu foarte rau. Ar fi putut fi periculos daca le-ar fi deranjat cineva, sau daca soferul incerca sa plece cu masina. Albinele ar fi devenit agresive si l-ar fi muscat. Ar fi putut chiar sa moara a avertizat preotul apicultor

albine.jpg

Un barbat imbracat in haine bisericesti din Cluj a fost prins facand sex cu cativa tineri gay. El le-a platit prestatia baietilor din cutia milei, potrivit propriilor declaratii. Mitropolia Clujului a declarat ca tanarul ar putea face parte dintr-o organizatie neacceptata de BOR, adica organizatia preotilor stilisti. Superiorii lui declara ca tanarul se poate intoarce linistit la manastire si singurele conditii sunt: sa se se caiasca vreo patru luni si sa nu se intoarca la aceeasi eparhie. Sincer nu ma mai mira nimic. Nu mai exista preoti cu chemari, toti fiind niste vrajeli intruchipate. Cunosc pe unul care la Biserica si in prezenta oamenilor vorbeste foarte frumos iar cand e cu prietenii sau pe la spate vorbeste foarte urat, injurand de Dumnezeu :| .

preot.jpg

Tot in Timisoara un om a uimit o tara intreaga reusind sa transforme o Dacie Break intr-o rulota. Vasile Semi de 53 de ani a cumparat pe bani putini caroseria unei masini accidentate si in doi ani a reusit sa-si implineasca visul. E chiar draguta rulota, cel putin pe mine m-a fascinat.

rulotabreak.jpg

Mai multe poze AICI

In Bucuresti o femeie a incasat niste banuti facand streptease in metrou. Eu inteleg ca lumea e disperata dupa bani dar nici chiar asa. Ajungem de rasul curului :| .

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

In Lyndhurst, Hampshire s-a nascut un manz de ponei New Forest. Manzul nu este unul oarecare, el fiind albinos. Acest peisaj este unul dintre cele mai rare vazute in lume. Un lucru si mai interesant este ca ochii manzului sunt albastri, ei trebuind sa fie spre roz.

manz.jpg

Bella, un caine apartinand rasei Labrador a ajuns la varsta de 29 de ani. Stapanul lui, David Richardson n-are documente care ar putea sa-i dovedeasca varsta. Daca ar avea ar putea intra in cartea recordurilor. Pacat.

bella.jpg

Cercetatorul olandez Benjamin Verdonck a uimiti pe toata lumea stand cateva zile intr-un cuib atarnat pe unul dintre cele mai mari zgarie nori din Rotterdam.

cuib.jpg

5 Comments

  1. Pingback: Stiri de prin lume - ep 2 ! at Dani’s Corner

  2. Pingback: Stiri de pe lume - ep 4 ! at Dani’s Corner

  3. Pingback: Stiri de prin lume - ep 5 ! at Dani’s Corner

  4. Pingback: CSM Oradea, din nou campioana nationala la polo ! at Dani’s Corner

  5. doamne sa faci acele prostii ca un preot cred ca dumnezeu nu il va ierta nu as face asa ceva niciodata

Leave a Reply

Required fields are marked *.