Chris Benoit s-a sinucis !

| 4 Comments

Dublul campion mondial la wrestling, Chris Benoit a fost gasit mort, ieri seara, impreuna cu sotia si copilul lui, in casa lor din Atlanta de catre politia locala. Ei au intrat greu in casa pentru ca imobilul era inca pazit de cei doi doberman ai familiei. Se presupune ca inainte de a se sinucide, el si-a ucis copilul si sotia. El a evoluat in mai multe competitii, in lumea wrestlingului modern ca si ECW, WCW sau WWE. Multa lume il considera cel mai tehnic luptator in activitate. Eu nu stiu ce sa zic, recunosc ca nu prea suport wrestlingul dar moartea lui chiar ma surprinde. Defapt stiu ca luptatorii de wrestling sunt anormali dar nici chiar asa. Nu cred ca avea un motiv serios sa faca ce-a facut. Avea tot ce isi poate dori un om (bani, putere, faima). Oricum, sa asteptam investigatiile Politiei, sa vedem motivul sigur de ce a decis sa-si puna capat zilelor.

chrisbenoit_315.jpg

4 Comments

  1. Eu il credeam om in toata mintea. Pacat, mai vine si cate o nebunie deasta, la care unii oameni nu stiu sa reziste… Incep sa-mi cam schimb parerea despre wrestleri.

  2. Nu cred ca si-o omorat familia , si apoi s-o sinucis, se vrea manipularea opiniei publice. Imi placea cum se batea pe acolo , facea ravagii , eu cred ca e un caz clar de CRIMA , sinucidere sub nici un fel … SAU poate fi si o farsa :|

  3. Ma oameni buni nu mai da-ti cu pietre nu vi se pare ciudat ca cineva sa vrea sa se sinucuda dar sa i-si ucida sotia sambata fiul duminica iar el luni nu crede-ti ca e cel putin ciudat iar faptul ca vestea mortii lui a fost data pe net cu 14 ore inainte ca politia sa ajunga la el acasa nu e ciudat ?

  4. nici mie nu imi vine a crede k si-a sinucis sotia si copilu :| da politia zice altceva :-

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.