Prima editie CokeLive s-a incheiat !

| 6 Comments

Festivalul “CokeLive” s-a desfasurat, in perioada 22 – 24 iunie la Bucuresti, pe Insula “Lacul Morii”, pe o arie de 40.000mp. Locatia alesa a fost perfecta dupa parerea mea, participatii avand loc pt camping, cu o capacitate maxima de 200 de corturi. Prima editie a festivalului CokeLive, organizata dupa modelul unor evenimente similare din strainatate, a avut un buget de doua milioane de dolari. La acest mega concert au fost invitate peste 20 de formatii din strainatate dar si din tara. Printre ele s-au aflat si mari formatii ca si The Pussycat Dolls , Macy Gray, SIMPLU, Tom Novy sau The Prodigy. Sistemul sonor a ajuns pana la 300.000 W, cerut de The Prodigy. Intre doua concerte, tinerii s-au putut relaxa cu un masaj profesionist sau facandu-si un tatuaj temporar, jucand foosball sau fotbal In cadrul campionatului Coca-Cola 360°, sau admirand si creand grafitti-uri. Amatorii de senzatii tari au putut opta pentru o calatorie cu balonul cu heliu, sau au testat patinele pe Ice Ring, patinoarul cu silicon. Dupa parerea mea, acest concert a fost un mare succes, aproape 20.000 de oameni fiind prezenti in cele 3 seri ale festivalului. Din cate am vazut la TV, lumea s-a bucarat mai tare atunci cand au concertat formatiile The Pussycat Dolls si The Prodigy, formatii deasemenea iubite in toata lumea, avand milioane de fani. Trebuie sa fim mandri ca un asemenea eveniment, de o asemenea avenrgura a avut loc la noi in tara. Din fericire, lumea s-a distrat si programul festivalului a decurs ca pe roate. Nu s-au intamplat accidente sau incaierari pe timpul festivalului. Sa speram ca vor avea loc mult mai multe concerte de genul acesta la noi in tara.

pussicat-dolls.jpg

6 Comments

  1. Prea departe ca sa-mi deplasez si io` hoitu` .. face la Oradea , merg cu dani si ne imbatam ca porcii !!! plecam la PcD sa ne dea autografe pe cur ! :))

  2. ba n-aveti idee cum arata fetele de la PCD. te baga-n boala. cum zicea unu cu care am fost. dupa ce le vezi cum se misca, te deprimi si te iei in brate.

  3. PCD :X

    cool

  4. ioai doamne tzucu-le tot sa le tzuc pe toate cum zicea mortu numa-i egoist :( dani n-are voie la PCD =)) e ca si cum ar mere Andrea la Chipendeals asa ca ramanem doar doi :> love PCD :X

  5. interesant, n-am mai vazut atatea formatii importante in deodata in bucuresti =))

  6. heheheh sefu =)) cine o zis ? =))

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.