Henry, oficial la Barcelona !

| 2 Comments

Luni, 25 iunie, Henry a fost prezentat oficial la Barcelona, pe Camp Nou, stadionul Barcelonei. El a fost intampinat de 32.000 de fani, cu 7000 mai multi de cat l-au asteptat pe Ronaldinho. Dupa 8 sezoane petrecute impreuna cu Arsenal si cu antrenorul si bunul sau prieten, Arsene Wenger a ajuns insfarsit unde isi dorea. Toata lumea astepta acest transfer inca de anul trecut cand era vorba ca se duce la Barcelona dar pana la urma s-a efectuat anul acesta.

Barcelona este singurul club la care as fi plecat de la Arsenal. Vreau sa castig Liga Campionilor aici. Acum vreau sa le arat fanilor tot ce pot. Sunt nerabdator. Clubul mi-a aratat o incerdere imensa si acum e si timpul meu sa arat ce pot. Voi dovedi ca pot fi util echipei, a spus Henry

Dupa parerea mea acest transfer este unul dintre cele mai asteptate din Europa, poate chiar si din lume. Henry in atac cu Eto’o care dupa accidentare nu a mai jucat la nivelul lui maxim, ar putea face ravagii si tinuti din spate de marele Ronaldinho.

henry.jpg

2 Comments

  1. doamne doamne ce echipa va avea Barca daca prinde Ronaldinho un sezon bun #-o pfuuu ….de cand eram mic am tinut cu Juventus dar totusi in acest moment daca Barcelona il mai aduce pe Chivu nu mai are nici un post deficitar ( mai putin portar :-j ) asa ca GG Barcelona ….singura echipa care cumpara cu adevarat jucatori de valoare si prolifici…nu ca Real vedete si iar vedete …CL a lu` Steaua da` campionatu Spaniei e a lu` Barcelona

  2. miscare buna , imi place cum Joaca Henry si ETO`O , o sa rupa tot , BARCELONA va fi viitoarea campioana CL , Hai Barsa !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.