Program complet, check-in online, sistem de plata, harta, cazare, transport in comun NON STOP, masuri de siguranta Neversea 2019 !

| 0 comments

Daca mergeti la Neversea 2019 anul acesta, va las aici toate detaliile, care cred eu ca va intereseaza si va vor ajuta sa va simtiti cat mai bine acolo si sa nu aveti probleme. De la sistemul de plata, acces in festival, harta, cazare, transport in comun, masuri de siguranta, pana la programul complet al artistilor, care va vor incanta anul acesta la Neversea.

Anul trecut, la a doua editie a festivalului au participat la festivalul de la Constanta peste 210 000 de festivalieri, iar anul acesta sunt asteptati peste mai multi. Va dati seama ce succes au avut primele doua editii, daca in fiecare an tot mai multi festivalieri sunt asteptati malul marii, mai precis Plaja Modern, sa asculte muzica de calitate si sa se distreze. Accesul se va face prin Portul Tomis. Ma bucur ca si anul asta voi reusi sa ajut pe cineva sa aiba unul dintre cele mai frumoase weekenduri, prin concursul organizat de mine mai jos.

Muzica de calitate a unor artisti foarte buni si la moda, combinata cu briza marii impreuna cu rasaritul magic si cu multi oameni faini va face ceva wow. Trebuie sa le multumim celor peste 5000 e persoane, dintre care 1400 de voluntari, care lucreaza la festival si ne fac noua posibile cele patru zile magice. Din pacate nu ne vedem, ca eu nu voi putea ajunge, dar care veniti si la UNTOLD 2019, ne vedem acolo!

Sistem integrat de acces la Neversea, check-in online

Si anul acesta puteti sa va realizati, in avans o parte a procesului de check-in, si astfel castigati timp. Puteti descarca aplicatia Neversea sau sa intrati pe www.neversea.com si dupa ce va inregistrati cu o adresa de mail, puteti incepe procedura de check-in si top-up online. Trebuie sa completati cu atentie datele solicitate in formular si daca urmati niste pasi, sigur nu veti avea probleme in a efectua procedura de check-in. Veti putea efectua check-in si pentru cativa dintre prietenii vostri, daca de pe acea adresa au fost cumparate mai multe abonamente. Doar persoana inregitrata in formularul de check-in va putea sa primeasca bratara de festival in baza abonamentului. Noutatea pentru acest an este optiunea de TRANSFER a biletului. Daca proprietarul doreste sa dea biletul la altcineva, trebuie sa selecteze optiunea de Transfer Bilet, pentru biletul ce urmează a fi transferat. Astfel, persoana care primeste biletul, isi va putea face check-in-ul online. Pentru realizarea Transferului de Bilet, posesorul initial va trebui sa completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) și sa se asigure ca Biletul (fie ca este în format fizic, fie ca este in format electronic) ajunge in posesia persoanei catre care doreste să il transfere. Este important de retinut faptul ca doar persoana inregistrata in formularul de check-in va putea sa primeasca bratara de festival, in baza unui abonament cu un cod de bare valid si a unei carti de identitate. Aceasta procedura va va oferi mult mai mult timp si va va oferi acces la functia de alimentare online cu bani a bratarilor de festival. Veti putea sa va creati “Pusculita de Festival” prin selectarea serviciului TOP UP. Suma incarcata pe bratara va deveni activa, atunci cand o veti primi la corturile de check-in. Deci, nu mai trebuie sa stati si la incarcat de bani separat. Foarte fain pana aici. Corturile de check-in sunt deschise intre 2 si 3 iulie (14:00 – 22:00) si intre 4 si 7 iulie (12:00 – 6 :00). Trebuie doar sa aveti la voi un bilet valid si un act de identitate. Cei sub 18 ani vor avea nevoie si de un document care atesta acordul parintilor (acesta il veti gasi pe www.neversea.com). Cei sub 14 ani vor avea acces cu bilet valid, alaturi de un parinte.

Sistem de plata.

La fel ca si anul trecut, sistemul de plata este dezvoltat de Raiffeisen, unul dintre partenerii importanti ai festivalului. Organizatorii festivalului impreuna cu Raiffeisen si VISA au pregatite peste 60 000 de bratari de acces cu sistemul de plata integrat. Bratara este facuta din plastic reciclata RPET. In perimetrul festivalului vor exista 25 de puncte de incarcare a bratarii, dar organizatorii recomanda incarcarea acestora online, inainte de festival, dupa parcurgerea procedurii de check-in, asta pentru a evita aglomeratia. Aceasta modalitate o veti putea accesa si pe timpul festivalului direct de pe aplicatia mobila Neversea. Banii vor putea fi recuperati pana cel tarziu 8 iulie, ora 10:00. Cei care au realizat Top Up Online, au posibilitatea sa solicite refund online, dar doar in cuantumul sumei incarcate prin Top Up Online si contra unei taxe de procesare de 5 lei. Pentru refund online, festivalierii vor trebui să completeze formularul de refund, disponibil pe website-ul www.neversea.com , pana la data de 12 iulie 2019.

Masuri de siguranta

Peste 1800 de angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor (Directia Generala Management Operațional M.A.I, Jandarmeria Romana, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Politia Romana, Politia de Frontiera prin Garda de Coasta, Inspectoratul General pentru Emigrari, Agentia Națională Antidrog, Biroul de Combatere a Crimei Organizate, U.P.U Constanta) si ai Politiei Locale se vor asigura ca vor fi respectate masurile de siguranta. Plus cei 300 de agenti de securitate privati. In perimetrul festivalului vor fi amplasate si doua spitale de campanie SMURD si trei puncte de prim ajutor. Veti fi pe maini bune, zic eu. In perimetrul festivalului sunt interzise urmatoarele obiecte: ghiozdan, droguri, sticle, biberoane, lasere, genti, spray-uri, cutite, arme, articole pirotehnice, obiecte contondente, mancare, bauturi, umbrele, materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale. Nu veti avea voie sa veniti nici cu animalele de companie. Este permis accesul cu poseta/borseta de 21×29 cm, medicamente, insulina, picaturi uz medical, spray pentru astm. Pentru detalii consultati site-ul www.neversea.com. Pentru protectia plajelor se folosesc peste 10 000 mp de podele de lemn si peste 8000 mp de podele protectie trafic greu. Organizatorii folosesc 22 de generatoare electrice pentru a acoperi intreaga zona, insumand 4.5 MW putere instalata, adică consumul unui oras de 40 000 de locuitori din Romania.

Transport in comun

Regia Autonoma de Transport în Comun din Constanta va suplimenta oferta de transport cu o linie shuttle bus NEVERSEA, cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis. Autobuzele vor circula pe traseul: Mamaia (Hotel Caraiman), bulevardul Mamaia, bulevardul Tomis, strada Traian, Poarta 2 Port, strada Termele Romane, bulevardul Regina Elisabeta, strada Remus Opreanu, Port Tomis şi retur, strada Remus Opreanu, Port Tomis, bulevardul Regina Elisabeta, strada Termele Romane, strada Traian, strada Mihai Viteazul, bulevardul Mamaia, Statiunea Mamaia. Autobuzele care deservesc aceasta linie vor circula incepand cu data de 4 iulie, ora 08:00 pana în 8 iulie, ora 09:00. Intervalul de succesiune va fi de 10 minute intre orele 08:00-24:00, iar intre 24:00-08:00, de 16 minute. De asemenea, vor fi prelungite liniile 42, 44, 48, 51, 101C pana in portul Tomis, iar in intervalul 4 iulie, ora 09:00 si 8 iulie, ora 09:00 programul de transport va fi NON STOP. Pentru aceasta perioada, liniile 2-43 si 5-40 vor circula si in intervalul orar 24:00 – 05:00 cu o succesiune de 30 minute. Participantii la festival pot achiziţiona bilete pentru 24 ore la pretul de 5 lei, dar si bilete pentru 7 zile la pretul de 30 lei. De asemenea, calatoria se poate achita si prin SMS, la numarul 7475, iar in portul Tomis va fi amplasat un punct de vâanzare bilete R.A.T.C. cu program non-stop.

Restrictii de circulatie:

De joi, 4 iulie, si pana luni, 8 iulie, se vor institui restrictii de circulatie pe arterele care duc către locul de desfasurare a festivalului, dupa cum urmeaza: strada Traian cu Valea Portului; Poarta 1;strada Traian cu strada Termele Romane; strada Traian cu bulevardul Tomis; strada Negru Voda cu strada Ecaterina Varga; strada Yokohama, strada Salonic si strada Belvedere; strada Negru Voda cu strada Mircea cel Batran; strada Mircea cel Bătran cu strada Smardan; strada Mircea cel Batran cu strada Decebal; strada Mircea cel Bătran cu strada Eroilor; strada Bucovina cu strada Eroilor. Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisa în perioada 2 – 8 iulie, iar riveranilor si agentilor economici li se vor distribui permise de acces pentru a putea trece de filtrele instituite de autoritati. Accesul se poate face și prin prezentarea unui act de de identitate din care rezulta că utilizatorul autoturismului domiciliaza in zona afectata de restrictii. De asemenea, se va interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) in interiorul perimetrului de siguranta, cu exceptia autobuzelor RATC autorizate sa efectueze cursele speciale.

Mai jos aveti programul complet al festivalului, la fiecare scena, pe ore:
(click pe imagini pentru marire)

Harta Festivalului (click pentru marire)

Daca mai cautati cazare va recomand site-urile de anunturi, gen olx, publi24 si grupul de facebook neversea 2019. Gasiti multe oferte foarte bune!

Sa nu uitati nici de campaniile extraordinare Blood NetworkBac de 10 si Romania All Inclusive!

Mai jos puteti vedea cum a fost anul trecut:

Mai multe detalii pe www.neversea.com

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.