CONCURS blog si oradeabestphoto.ro: Un abonament gratuit la Neversea 2019!

| 44 Comments

RDIT: Concursul a fost castigat de Ioana Alexandra. A respectat toti pasii, deci a intrat in concurs. Castigatoarea va a fost validata, dupa ce am primit un mail de la ea. Detalii AICI.

Si anul acesta am decis sa-mi premiez cititorii de pe acest blog si celor care le plac pozele mele de pe oradeabestphoto.ro (si facebook Oradea BestPhoto) cu un abonament gratuit pentru o persoana la cel mai iubit festival de pe Malulul Marii Negre si unul dintre cele mai iubite din Romania si Europa, si anume Neversea!

Neversea 2019 va fi intre 4 si 7 iulie la Constanta pe Plaja Modern si va aduce nume importante ca si Afrojack, Alesso, ATB, Danny Avilla, Dj Snake, G-Eazy, KSHMR, Lost Frequences, Sean Paul, Steve Aoki si multe alte nume mari, exact ca si in primele doua editii, care au fost de succes.

Click pe imagine pentru marire

Neversea nu doar ca va aduce aceste nume importante, ci se implica si in campanii de donare de sange (am inteles ca s-au donat doar la Oradea vreo 84 de litri, care ajuta 555 de persoane), ii motiveaza pe elevii care iau 10 la bac, au inaugurat primele doua camere sterile din Transilvania la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii din Cluj alaturi de Asociatia Daruieste Viata si incearca sa ajute la restaurarea Cazinoului din Constanta.

Ce trebuie sa faceti?

1. Sa dati like paginilor de facebook Neversea
2. Sa distribuiti postul meu de pe facebook (daca vreti, poate dati like si paginii Oradea BestPhoto).
3. Sa comentati aici de ce v-ar place sa ajungeti acolo. Sa comentati cu numele de pe facebook.

Concursul va fi pana la data de 27 iunie, ora 00:00. Castigatorul va fi tras la sorti prin random.org in data de 28 iunie, deci toti veti avea sanse egale sa-l castigati! Dupa ce participati as avea rugamintea sa-mi trimiteti o poza de-acolo! Pana atunci mai puteti cumpara bilete pe www.neversea.com

44 Comments

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.