Program festival, artisti, harta, acces, sistem de plata, check-in in campus si camping, campanii umanitare Untold 2017 !

| 0 comments

Si iata ca a venit ziua cea mare, si anume ziua in care incepe a treia editie a unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica electronica din Europa, si anume Untold 2017.

Primele doua editii au fost un succes, atat financiar, cat si ca atmosfera, strangand la un loc peste 70 000 de oameni doar intr-o zi si pe unii dintre cei mai mari dj ai lumii, ca si Armin van Buuren, Martin Garrix, Tiesto, Afrojack, David Guetta samd.

Untold a si castigat anul trecut premiul de “Best Major European Festival” la European Festival Awards, fiind in lupta cu mai vechi si cunoscute festivaluri ca si Sziget, Tomorrowland, Mysteryland samd. AICI aveti pozele facute de mine in 2015 si AICI si AICI cele facute de mine in 2016.

Pe langa atmosfera foarte tare de la festival, organizatorii au reusit in cei doi ani sa faca si niste campanii umanitare superbe ca si “Blood Network”. Cei care au donat sange, au castigat bilete la festival, dar au si ajutat multi oameni.

Anul asta organizatorii au creat o poveste a dragonului foarte interesanta si au pregatit foarte surprize pe acest subiect. AICI mai multe despre poveste. Printre cei 200 de artisti, care vor face atmosfera la Untold 2017 se numara nume vechi, ca si Armin si Martin, dar si nume noi ca si Axwell & Ingrosso (Sweedish Mafia), Steve Aoki, Ellie Goulding, Marshmello, Hurts, Mo samd. Toate numele si programul il gasiti pe site-ul oficial, pe facebook, dar si pe aplicatia de smartphoane (aplicatia e foarte tare si puteti sa va si selectati line-upul vostru).

Pentru acces in festival, sistem de plata, check-in in campus si camping puteti intra AICI, iar mai jos puteti viziona harta festivalului.

Sa stiti ca cei 200 de artisti si voi toti veti fi protejati de 2000 de jandarmi, politisti, pompieri, medici, piloti si agenti de securitate. 8 puncte de ajutor se vor gasi in perimetrul festivalului.

Organizatorii au facut si anul acesta campania “Blood Network”, care a avut un succes cu strangerea a multor litri de sange, dar au facut si campania “Investeste in fericire, daruieste o viata” prin care festivalierii pot sa doneze 2 euro pentru copii bolnavi de cancer la 8844, in perioada 3-6 august.

untold2017.jpg

untold20171.jpg

hartauntold2017.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.