Prima zi a Untold Festival 2016 – reactii si poze !

| 0 comments

Prima editie, de anul trecut a fost un succes si a strans cam 50 000 = 60 000 oameni pe zi. Mie unul mi-a placut pentru ca au venit “la start” si dj mari, dar si dj mici, mai underground, a caror muzica imi place. Dj mari au facut show (aproape toti), in special Armin Van Buuren, care a stat cu o ora si jumatate peste program si a mixat si live. Chiar si oamenii care nu aveau treaba cu muzica electronica au stat pana la sfarsit. David Guetta m-a dezamagit, pentru ca a devenit tot mai comercial.

Ieri a debutat a doua editie a Untold Festival (#untoldfestival) cu nume la start, si anume Faithless, Fedde le Grand, Tiesto si Dimitri Vegas & Like Mike, plus multi dj mai necunoscuti de lume, dar foarte buni, care au mixat pe alte scene. Mosu de Faithless se tine foarte bine si a ajuns sa placa si tinerilor, care nu l-au prins “mai tanar”. Asta inseamna, ca face muzica buna si ca a evoluat. Bravo lui, ot respectul. Fedde le Grand a facut din nou show, ca si anul trecut si nu degeaba e unul dintre cei mai respectati dj din lume. Tiesto a facut un show dragut prin compaltiile de buna calitate, pe care le face. Nu exceleaza ca showman, dar face muzica buna. In schimb Dimitri Vegas & Like Mike nu exceleaza in muzica, dar fac show de show baietii. Toti au strans aproximativ 70 000 de festavlieri, cel putin asa declara organizatorii.

Azi ma astept la o suma asemanatoare, si va recomand in special Dannic, Galantis, Hardwell si Tujamo. Eu unul vreau sa-l vad si pe mosul de Scooter cantand.

dannyCeva1's untold festival 2016 - prima zi album on Photobucket

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.