CSM DIGI Oradea, locul 2 in LEN Euro Cup 2017 la Polo Masculin !

| 0 comments

Sezonul 16/17 european a fost unul aproape perfect pentru vicecampioana Romaniei, CSM DIGI Oradea. Am inceput primul tur preliminar al Ligii Campionilor cu victorii contra echipelor Utrecht (Olanda), La Valetta (Malta) si Galatasaray Istanbul (Turcia). In al doilea tur baietii meu au trecut de vicecampioana Spaniei, CN Sabadell, campioana Romaniei, Steaua Bucuresti si au pierdut la limita cu vicecampioana Croatiei, Primorje Rijeka, echipa capitanului Romaniei, Cosmin Radu.

In Play-offul pentru Grupele Ligii am intalnit o echipa din Germania, Waspo Hannover, care e plina de internationali sarbi foarte buni si il are pe portarul nationalei Germaniei Kong. Din pacate am pierdut, dar am pierdut onorabil.

Am fost repartizati in sferturile LEN Euro Cup, unde am trecut de echipa italiana Canottieri Napoli, care a terminat pe 4 sezonul trecut in Italia, iar acum este pe 3, deocamdata.

In semifinale am trecut de SM Verona, locul 3 sezonul trecut in Italia. N-a fost usor deloc cu cele doua echipe.

In finala am jucat cu Ferencvaros, o echipa destul de puternica in sezonul asta in Ungaria, care este una dintre cele mai puternice ligi din Europa, si anume pe locul 4. Are cativa internationali unguri foarte buni, fosti campioni olimpici. Din pacate la noi acasa am pierdut cu 6 goluri, dar cred ca puteam chiar sa-i batem, daca nu ne era asa frica de ei. In retur, adica la Budapesta ne-am recapatat onoarea si am facut egal 7-7. Se putea mai mult, dar e bine si asa. La cum arata polo-ul romanesc in momentul asta, baietii astia sunt niste eroi si le multumesc. Daca s-ar invest macar 1/4 in polo, din cat se investeste in fotbal, cred ca am fi sus de tot. Sa nu uitam ca si noi avem un campion mondial in echipa, si anume portarul erou Gojko Pijetlovic. Ce ciuda mi-e ca nu sunt acolo cu baietii si am vrut sa ma duc chiar singur.

Lot: Gojko Pjetlovic, Dorin Cretu, Tiberiu Negrean, Nicolae Diaconu, Mihnea Gheorghe, Mihnea Chioveanu, Ramiro Georgescu, Andrei Cretu, Bogdan Remes, Cristi Dobre, Maximilian Costa, Istvan Szabo, Andrei Prioteasa, Viktor Kovats, Boris Pavlovic, Mateja Asanovic, Nikola Radjen.
Antrenori: Kadar Kalman si Gheorghe Dunca.

Iar acum sa ne concentram pe campionat si sa batem Steaua in finala campionatului. Sa ne recuperam titlul de campioni national. Se poate! HAI CSM!

lencsm2017.jpg

Photo Cristian Sandor

AICI aveti pozele mele de acasa cu FTC. Enjoy!

Si AICI cele cu SM Verona

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.