POZE: CSM DIGI Oradea s-a calificat in Finala LEN Euro Cup la Polo pe Apa !

| 0 comments

CSM DIGI Oradea, vicecampioana Romaniei s-a calificat acuma seara in finala LEN Euro Cup (a doua liga ca valoare din polo), dupa o partida dramatica cu SM Verona (5-3 in timpul regulamentar). Oradenii nostri s-au calificat dupa loviturile de departajare, unde portarul Gojko Pijetlovic a aparat doua lovituri si a devenit eroul partidei (s-a terminat 9-6 si 10-12 in turul din Italia). Gojko a aparat senzational tot meciul, dar ne-a scos si la loviturile de departajare. Ramiro Georgescu si Tiberiu Negreau au marcat cate doua goluri. Al cincelea gol a fost marcat de Mateja Asanovic. Pentru CSM a debutat si Nikola Radjen, fost castigator de Liga Campionilor cu Partizan Belgrad.

CSM DIGI Oradea a jucat anul acesta trei tururi preliminare in Liga Campionilor (unde am batut si Steaua), dar din pacate am pierdut in play-off cu Hannover (echipa cu 12 straini valorosi in compozitie). De acolo am trecut in sferturile LEN Euro Cup de Canottieri Napoli si acum in semifinale, de SM Verona. In finala vom juca cu Ferencvaros Budapesta, prin 18-20 martie (returul). Eu le multumesc tuturor jucatorilor, pentru ca au fost o echipa in acest sezon de Cupe Europene: Gojko Pijetlovic, Tiberiu Negrean, Ramiro Georgescu, Andrei Cretu, Mihnea Gheorghe, Mihnea Chioveanu, Nicolae Diaconu, Mateja Asanovic, Boris Pavlovic, Dorin Cretu, Maximilian Costa, Andrei Prioteasa, Istvan Szabo, Bogdan Remes, Viktor Kovats, Cristi Dobre, Raul Gavris si ultimul venit, Nikola Radjen. Si binenteles antrenorilor Kadar Kalman si Gheorghe Dunca. Sper sa recastigam si campionatul.

Oradea joaca o finala europeana dupa 36 de ani. In 81 Crisul a jucat finala Cupei Cupelor cu POSK Split (Iugoslavia), dupa un turneu final si cu Szantes (Ungaria) si Barcelona (Spania). Mai jos aveti fotogrfiile facute de mine la meci.

dannyCeva1's polo csm digi oradea sm verona 2017 album on Photobucket

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.