Olimpicii romani nu sunt olimpici si pe statele de plata !

| 0 comments

De-a lungul anilor, pe acest blog vi-am prezentat fiecare performanta a olimpicilor romani, la concursurile internationale. Dupa cum stiti, suntem foarte buni la matematica, informatica, fizica, chimie si astronomie. In fiecare an luam medalii peste medalii la aceste probe. AICI gasiti performantele olimpicilor nostri.

Dar, pe politicienii nostri nu-i intereseaza aceste lucruri. Nu-i intereseaza, ca multi tineri pleaca la facultati in strainatate, ca multi tineri pleaca in strainatate, unde sunt sprijiniti si sustinuti ca la carte. Nu-i intereseaza, ca ne placa “geniile”, cu care a-m putea face treaba buna prin tara. De fapt, cred ca asta e si ideea, sa ramana doar cei prosti, lenesi, fricosi. Sincer, si eu ma gandesc, tot mai des la aceasta varianta.

Saptamanile trecute niste tineri romani au castigat 32 de premii la concursul organizat, de cei de la NASA. Cica ceremoniile de premiere sunt programate intre 14 si 18 mai, in SUA. Statul, cica nu are bani sa-i trimita, pe acesti copii, ca sa-si ridice premiile. Tare, nu? Anul trecut, cica s-au acordat, doar premii in valoare de 40 000 ron. Pe banii astia poti sa faci ceva, ca nu inseamna mare lucru.

AICI toata stirea

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.