Asa i-ati obisnuit, asa ii aveti !

| 4 Comments

Uitati-va la tot filmuletul si o sa auziti, cu cat tupeu vorbeste o invatatoare de la o scoala din Bucuresti despre banii, care trebuie dati la sfarsit de an, pentru cadouri.

Bani pentru cadouri de Craciun? Sistem balcanic? Scoala de fite? Atat va reprezinta? Ne meritam soarta, pe cuvant. O felicit pe mamica, care a filmat si a dat totul la TV. Avem nevoie de mai multi, cu tupeu, ca ea. Majoritatea stau si inghit tot ce zic asa zisii “profesori”.

Spre uimirea dnei invatatoare, fondurile clasei si scolii sunt taxe ilegale, dapoi banii pentru alte cele. Daca tot se strang “fonduri”, atunci tot “ce trebuie” ar trebui sa fie inclus in ele. Nu? Si hai sa zicem ca se dau bani pt cadouri, dar fiecare da cat poate, cat il tine pormoneul, nu cat vrea dna invatatoare. De ce sa dau bani si la bodyguarzi? Aia sunt platiti, ca sa “apere” copiii, au salar. Daca vreau, ii dau o atentie, dar nu-mi spui tu mie, ca trebuie sa-i dau ceva. Vrei salar mai mare? Du-te frate in strada, da-i jos pe aia din scaunul Ministerului Educatiei si cere! Dar, nu lua de la alte familii, de la alti copii, care poate nu au. Multi se simt prost, nu vor sa fie “saraci” si se imprumuta pentru niste taxe ilegale. Nici la profesori nu sunt obligat sa le iau cadouri de Craciun, dapoi la altii. Mai ales ca stim cu totii, cati profesori de calitate sunt la noi in tara. Asta ar trebui sa decida parintii, nu invatatoarea sau diriginta.

Noi suntem de vina, ca i-am obisnuit asa, cu spagi. Tot li s-au dat “atentii”, si acuma li s-a urcat la cap si nu mai stiu cum arata fundul paharului. Abia astept sa mearga fiica-mea la scoala. Cred ca sterg pe jos cu ei, daca vad sau aud ceva ne la locul lui. Vi-am mai spus eu, ca m-am certat si cu asistentele de la maternitate urat, pentru ca nu-si fac treaba cum trebuie.

Si asta se intampla in o droaie de scoli, din orasele Romaniei. Unde esti Tepes?

4 Comments

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.