Evenimentul fotbalistic caritabil pentru Kevin, un real succes !

| 0 comments

Saptamana trecuta a avut loc la Oradea evenimentul fotbalistic caritabil, pentru Kevin Ficut, copilul de 8 anisori, care sufera de leucemie. La eveniment au participat numerosi fosti fotbalisti, ca si Gica Hagi, Miodrag Belodedici, Iosif Rotariu, Ioan Sabau, Paul Codrea samd.

Pe stadionul FC Bihor au fost prezenti aproape 5000 de oameni, care au cumparat fiecare o invitatie de 5 ron. Pur si simplu am ramas miscat de cum s-au mobilizat oradenii si fostii fotbalisti.

Si asta nu e tot. Dupa meciurile de fotbal, evenimentul s-a mutat la Continental, unde numerosi oameni de afaceri cu inima mare au lictitat pentru echipementele fostilor jucatori. Cele mai bine s-au vandut echipamentul lui Hagi (20 500 ron), tricoul fostului jucator de la FC Bihor, Lucian Ciocan (6000 ron), tricoul lui Miodrag Belodedici (3000 ron) si tricourile lui Iosif Rotariu si Ioan Sabau (cate 2000 de ron). In total s-au strans 110 000 ron, din care 18 000 la stadion si 77 000 la dineu. Printre donatori s-au numarat viceprimarul Ovidiu Muresan, presedintele CJ, Cornel Popa, Radu Coste, patron Frigo Conty, Ion Govoreanu, patron lant magazine 3G, care a cumparat si echipamentul lui Hagi si Ionel Ghib, patron Lancetti. Trebuie sa amintim ca si portarul lui Dinamo, Cristian Balgradean a facut o fapta buna. El a trimis manusile cu care a aparut in derby-ul cu Steaua. S-au vandut cu 800 ron.

Bravo Oradea! Respect FC Bihor! Asa da!

Vineri va mai avea loc un eveniment, pentru Kevin, mai precis o gala de box organizata de DJTS in colaborare cu Gym Mar Strong. Cupa Gym Mar Strong se va disputa in aer liber, la baza Sportiva 5×5 Fotbal, din Iosia. Toti banii vor merge la Kevin.

dannyCeva1's evenimente fotbalisti caritabil pentru kevin ficut album on Photobucket

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.