De ce nu trebuie sa-i credem pe unii, indiferent ca ne sunt prieteni sau nu !

| 0 comments

Sunt sigur ca toti aveti prieteni, cu care va intelegeti foarte bine si care cica va vor binele. Dar in acelasi timp unii dintre acesti prieteni sunt neprofesionisti si spun tot felul de prostii, despre altii.

Voi nu trebuie sa-i credeti, decat daca aduc niste argumente solide. De ce? Pentru ca acesti prieteni pot vorbi la nervi, pot fi influentati de cineva si pot sa nu se priceapa in acel domeniu. De cele mai multe ori, la romani e valabila ultima varianta. Astfel distrug o imagine, doar pentru ca asa cred ca e bine, nu pentru ca ar avea dreptate. Si eu am patit de cateva ori sa fiu nervos pe cineva, dar nu am actionat la cald si nu inseamna ca am avut intotdeauana dreptate. Si niciodata n-am incercat sa influentez pe cineva. Trebuie actionat la rece si in cunostinta de cauza. Trebuie sa ne documentam inainte de a face ceva necugetat, pe care mai tarziu il vom regreta.

Chiar daca nu-i credeti, voi nu trebuie sa va certati cu ei si le explicati frumos, ca poate nu au dreptate. Le puteti arata si de ce nu au dreptate. Iar ei daca va sunt prieteni adevarati vor intelege.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.