Campionatul Mondial de Sport Electronic si DreamHack 2013, in toamna la Bucuresti !

| 0 comments

Intre 31 octombrie si 4 noiembrie va avea loc la Bucuresti, Campionatul Mondial de Sport Electronic (IESF). Timp de patru ani evenimentul a avut loc in Coreea de Sud. La noi CM este organizat de Federatia Internationala de Sport Electronic (International eSport Federation) in colaborare cu PGL (Liga Gamerilor Profesionisti) si avandu-i ca parteneri pe cei de la Romtelecom.

La eveniment vor participa 270 de oameni, din 46 de tari (gameri si oficiali), care se vor inscrie in competitiile masculine sau feminine. Competitia masculina are doua jocuri, League of Legends (premii 27 000 de $) si Alliance of Variant Arms (A.V.A., premii 18 000 de $). Cea feminina, la fel, doua jocuri, dar StarCraft 2 si Tekken Tag Tournament 2.

Pana atunci va avea loc, tot la Bucuresti, un alt eveniment mare, si anume DreamHack, cel mai mare turneu european de jocuri (14-15 septembrie). La turneu vor participa jucatori cunoscuti din toata lumea, la jocurile Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends si StarCraft II. Premiile vor ajunge pana la 15 000 de $. Pana acum si-au confirmat prezenta la CS, echipe cunoscute ca si Astana Dragons (Kazahstan, CS:GO), n!faculty (Germania, CS:GO), Team VeryGames (Franta, CS:GO), NA’VI (Ucraina, CS:GO), Western Wolves (Danemarca, CS:GO), TeG (Romania, CS:GO), neXtPlease! Gaming (Romania, CS:GO) sau Ninjas in Pyjamas (Suedia, CS:GO). Mai multe informatii despre DreamHack gasiti pe site-ul oficial.

via

Articole Relevante:

Dreamhack, cel mai mare turneu european de jocuri la Bucuresti !

Poze si Rezumat WCG 2011 !

Romania, vicecampioana la IESF 2010 !

Poze si Rezumat WCG 2010 !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.