Poze si Rezumat WCG 2010 !

| 0 comments

Stiu ca a fost acum o luna, dar am vrut eu neaparat sa scriu acest articol. Imi pare rau ca nu l-am scris atunci, dar am fost plecat doua saptamani, iar dupa aceea am fost ocupat. De ce vroiam sa-l scriu? Pentru ca in Romania nu prea sunt articole ca lumea in ceea ce priveste “esport-ul”. Ei bine, acum o luna de zile, la Los Angeles, SUA s-a desfasurat a 10-a editie a bine cunoscutului eveniment mondial, World Cyber Games. Au fost prezenti jucatori din toata lumea, care si-au aratat talentele la jocuri ca si: Counter-Strike, Warcraft 3: The Frozen Throne, Starcraft Brood War, Fifa 2010, Carom 3D, Trackmania la categoria PC, Guitar Hero 5, Forza Motorsport 3 si Tekken 6 la categoria XBOX 360, Asphalt 6 si Lost Saga la mobile si League of Legends si Quake Wars Online la promovari. Noi am fost reprezentati la doua jocuri, si anume de echipa Eq_Ro (Eq (SeDaN, SNAPPLE, ENER, DecE si szr)) la Counter-Strike si de AleX la Fifa 2010. La Counter Strike constantenii au trecut de grupa, obtinand doua victorii cu echipe din Spania si Macedonia, dar au pierdut in optimi la echipa a doua a Danemarcei, si anume mTw, care s-a clasat anul trecut pe locul 3. In finala au ajuns danezii si ucrainienii de la NaVi, care au castigat recent finala ESWC 2010. In final s-au impus ucrainienii cu 2-1. Pe locul trei s-au clasat polonezii de la Frag-executors.

/naviwcg2010.jpg
NaVi (Ucraina)

La Fifa, AleX a trecut de grupa obtinand punctajul maxim, dar a pierdut in sferturi la chinezul Zola (2-0), care pana la urma a ajuns in finala. Chinezul a pierdut in fata neamtului daimonde cu 2-0. Fostul campion mondial, si anume Krone, a pierdut in sferturi in fata actualului campion mondial cu 2-0. Pe locul trei s-a clasat slovacul bl4ck_p01nt.

/daimondefifawcg2010.jpg
daimonde (Germania)

La Starcraft Broodwar au dominat din nou sud-coreenii. Flash a obtinut medalia de aur dupa ce l-a batut in finala pe compatriotul sau Goojila cu 2-0. Pe locul trei s-a clasat fostul campion mondial, si anume Jaedong.

/flashstarcraftwcg2010.jpg
Flash (Coreea de Sud)

Warcraft 3: Frozen Throne: ReminD (Coreea de Sud), Grubby (Olanda) si Lyn (Coreea de Sud)

TrackMania: FrostBeule (Suedia), PeZi (Austria) si Carl (Franta)

Carom3D: Pantaneiro (Brazilia), TheLogaN (Brazilia) si MARCJACOBS (Coreea de Sud).

pentru XBOX 360:

Guitar Hero 5: Acai28 (SUA), ti.Monkey (Marea Britanie) si Kaos.Boyke (Olanda)

Forza Motorsport 3: d.Daveyskills (Marea Britanie), Johnson (Germania) si Handewasser (Olanda)

Tekken 6: Knee (Coreea de Sud), AO(ALI) (Japonia) si honnda (Japonia)

pentru mobile:

Asphalt 5: Tenshii (Australia), KimBuJa (Coreea de Sud) si Mussuri (Rusia)

Lost Saga: Sanarae (Coreea de Sud), TheFootClan (SUA) si GoodLuck (SUA)

pentru promovari:

Quake Wars Online: AmeriMiX (SUA), -ET- (Coreea de Sud) si FOOOOT (Australia)

League of Legends: CounterLogic (SUA), IWEARACAPEIRL (Germania) si AnotherStory (Singapore)

La sfarsit, coreenii au reusit sa-si adjudece opt medalii, din care trei de aur. Pe locul doi s-au clasat Brazilia, Marea Britanie si Germania, cu doua medalii. WCG 2011, va avea loc in Shanghai, China.

Toate pozele AICI si AICI

p.s. La SEC 2010, competitia europeana, au castigat cei de la SK-Gaming (Suedia) la Counter Strike, krone (Germania) la Fifa 2010 si ThomasG (Danemarca) la Warcraft 3: Frozen Throne. Cei de la TeG s-au clasat pe locul 5, la egalitate cu alte trei echipe dupa ce au fost invinsi de echipa din Danemarca, si anume mTw. La Fifa, DraG0N s-a clasat pe locul 5 din 13 participanti.

Toate pozele AICI

Articole Relevante:

Eq si CezaR ne vor reprezenta la WCG 2010 !

Poze si Rezumat WCG 2009 !

Poze si Rezumat WCG 2008 !

Rezumat SEC 2008 !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.