Manastirea Agapia si 119 titluri de proprietate, care cica le apartin !

| 0 comments

Recent “avocatii” Manastirii Agapia, din judetul Neamt au cerut in instanta anularea partiala a 119 titluri de proprietate, care apartin unor cetateni crestini. Cica aceste case se afla pe cele 400 de hectare de pamant, care au fost recastigate de “lacasul de cult” acum doi ani.

In acest caz statul ar trebui sa se autosesizeze si sa le dea alte “hectare” celor de la manastire, undeva unde nu deranjeaza pe nimeni. Sau Manastirea trebuia sa ceara frumos alta locatie, nu sa-i dea in judecata pe acei oameni. Nu sunt de acord cu evacuarea acelor oameni, care stau acolo de cand se stiu, case care au apartinut multor generatii. Daca nu, sper ca sa ne sesizam noi, oamenii de rand si sa-i luam pe sus.

Eu vi-am spus si vi-o repet, BOR sau lacasele de cult nu sunt asa cum le stiti voi, sfinte si frumoase. Preotii si conducatorii ortodoxismului romanesc sunt si ei oameni si tanjesc cat mai mult inspre partea materiala. Nu zic, sunt si preoti sau calugari sinceri si cu har, dar aia sunt putini. Pentru mine Biserica nu are legatura cu divinitatea. Si aceasta stire imi intareste parerea.

manastireaagapia_zpsb7057a78.jpg

poza aproape-de-cer.blogspot.ro

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.