Barajul de calificare la Campionatul Mondial si Turneul Final al Cupei Romaniei la Handbal Feminin se vor desfasura la Oradea !

| 0 comments

Oradea va avea din nou onoarea sa organizeze doua evenimente foarte importante din sportul romanesc, cum ar fi barajul de calificare al nationalei la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Serbia 2013 si turneul final al Cupei Romaniei, tot la handbal Feminin. Meciurile sunt organizate de Asociatia Judeteana de Handbal Bihor (presedinte Pavel Mercea).

Intre 20 si 22 mai se va desfasura in orasul nostru Turneul Final al Cupei Romaniei la Handbal Feminin, unde se vor bate primele 8 echipe clasate in Liga Nationala. Ma gandesc ca printre ele va fi si Oltchim RM Valcea, care speram cu totii sa nu se desfiinteze, dupa eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor. Pana acum primele opt clasate sunt Oltchim RM Valcea, HCM Baia Mare, U Jolidon Cluj, HC Zalau, care recent a fost eliminata in semifinalele Cupei EHF, Dunarea Braila, CSM Bucuresti, Corona Brasov, HCM Roman.

In 8 iunie, tot la Oradea se va desfasura barajul de calificare al nationalei Romaniei la CM din Serbia (7-22 decembrie). Romania va intalni Slovacia. HAI ROMANIA!

oltchimferencvaros2013_zps9b2057a2.jpg

poza prosport.ro

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.