Asiaticii sunt scarbosi, dar n-avem dreptul sa-i judecam !

| 1 Comment

De cateva zile circula pe internet o poza cu niste asiatici, care vand caini pentru mancat intr-o piata. Cand au vazut romanii aceasta poza s-au scandalizat “cum pot face asa ceva, sunt niste nesimtitit, cum pot sa-si manance cainii, n-au suflet, sa arda in iad” samd.

Oameni buni, in primul rand acei caini nu sunt cainii personali, ci sunt caini crescuti pentru asa ceva. Nimeni nu-si mananca cainii de-acasa. Asa cum crestem noi vite, porci, pasari pentru mancat, asa cresc si ei caini. N-avem dreptul sa-i judecam pentru ca ei asta fac de cand se stiu, nu e de acuma. Nici ei nu ne inteleg, asa cum nici noi nu-i intelegem. Si pana la urma, vitele, porcii si pasarile nu sunt animale? Ele n-au suflet? Si mie mi se pare scarbos si n-as manca carne de caine pentru nimic in lume, dar nu pot sa-i judec. E treaba lor ce fac.

Dar mai am o intrebare pentru voi. Eu cunosc carnea si cam stiu ce mananc, pentru ca am terminat Zootehnia, dar majoritatea oamenilor stiu ce e in caserole? Raspundeti-mi sincer.

cainimancare_zps25dec4a5.jpg

One Comment

  1. Eu stiu …pentru ca mereu citesc eticheta. Asa am invatat din reclame. Cum ar fi un drob de caine? ca tot se apropie Pastele. Da cand romanasii au mancat carne de cal in loc de vita?

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.