Cica “Banii nu aduc fericirea” !

| 3 Comments

“Banii nu aduc fericirea” e una dintre cele mai mari baliverne pe care le-am auzit. N-am inteles niciodata de ce oamenii zic acest lucru. Da, sunt lucruri mai importante decat banii, ca si iubirea, copiii, sanatatea, dar si aceste lucruri se intretin tot cu bani. Nici macar sanatatea nu mai merge fara in ziua de azi. Sau stiti voi vreun ABC care da produse pe sentimente?

Da, intr-adevar, daca nu stii sa-ti administrezi banii ca lumea si esti lacom poti sa cazi in diferite capcane, dar asta nu inseamna ca banii nu aduc fericirea. Eu zic ca aceste lucruri le zic oamenii lenesi, fricosi si saraci in “duh”.

Sau sa spun altfel. Banii nu aduc fericirea, dar o intretin. E mai bine asa? Eu zic sa incetati sa va ganditi doar la voi, si sa faceti bani cat se poate. O sa vedeti diferentele. Ca multi cad in capcana, cand dau de bani e alta treaba..

/banifericire_zpsd841e8f5.jpg

poza medlive.hotnews.ro

3 Comments

  1. Cred ca e inventat de un om sarac care se mintea ca daca ar fi bogat nu ar fi fericit! Sigur ca aduc fericirea, bani!

  2. Da, Mara, pentru voi femeile, banii aduc fericirea :)) Banii barbatilor :))

  3. @alin ai un comentariu asa trist!!! Cu ce femei umbli tu dragule? Umbli cu femei? sau stii asta de la tv sau de pe youtube!
    Procentul pitipoancelor care asteapta sutinere financiara din partea flacailor cu mintea neteda intradevar e mare! Dar nu cred ca ajunge vreo intretinuta sa citeasca articole pe bloguri, pentru ca agenda lor e incarcata cu alte lucruri mai importante! Cat despre afirmatii despre femei as zice sa te abtii, ca de ai si tu o mama poate, care sigur a fost o intretinuta, ca doar asa suntem toate! Sau ma insel?

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.