Fiecare in crede in ceea ce ii place si se simte bine !

| 0 comments

Ieri am distribuit o poza pe fb, in care se aratau diferentele dintre Biblie si Wikipedia (o aveti mai jos). Cativa s-au atacat si ma gandesc ca au crezut ca am ceva cu Dumnezeu sau cu Biblia. Nu, deloc, in spatele acestor mesaje e o ironie la adresa Bisericii, preotilor, religiei, care creeaza atatea probleme in lume. Invatati sa cititi si printre randuri, nu doar motamo.

Si chiar daca ar fi fost asa, care e problema? E treaba mea in ce cred, e viata mea. Nu-mi plateste nimeni facturile. Daca vreti sa dati un sfat, faceti-o pe un alt ton, cu o alta atitudine si poate le voi lua in considerare. Niciodata nu ma va interesa un mesaj “ai scris tampenii”, daca nu-mi spui si “de ce” ai scris asta. Ex si cu produsele naturiste si cu mlm-urile. Eu cred ca sunt foarte bune unele companii si produsele excelente, iar afacerea de tip mlm e geniala, dar nu pentru romani. Romanii gasesc tot felul de scuze tampite si rascolesc trecutul, ajungand la caritas. Desi, n-are nici o legatura una cu alta si sunt doua chestii diferite. Eu, de exemplu imi asum toate greselile de pana acum (oricare ar fi ele), dar nu accept sa vina cineva sa-mi “dea in cap” gratuit. Va dau un sfat: Intrebati o persoana sau vorbiti “frumos” cu ea, inainte sa o acuzati, iar legat de o stire, daca nu vi se pare “coucher” incercati la nenea google si va va lamuri. Si uitati-va in oglinda prima oara. Nimeni nu e perfect.

Si pana la urma fiecare crede in ceea ce-i place, in ceea ce se simte bine. Daca acea chestie, oricare ar fi ea, imi creste energia, imi da sanatate, ma face mai pozitiv, e buna la ceva. Nu inseamna ca daca noi nu credem sau nu vrem sa credem, acea chestie nu e buna sau nu e adevarata. O saptamana excelenta la toti!

wikipediabiblie.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.