Jurnalistii nu mai sunt ce-au fost o data !

| 0 comments

Ma gandesc ca il stiti multi dintre voi pe Andrei Niculescu, cica unul dintre cei mai buni jurnalisti de Sport din Romania, de la GSP si DIGI. Cel putin mie mi-a placut pana ieri, mi-a placut cum comenta meciurile, mi-a placut atitudinea pe care o are la emisiuni (nu intotdeauna). Singurul lucru ce nu-mi placea la el, era subiectivitatea fata de cateva echipe, nu conteaza care.

Imi pare rau s-o spun, dar ieri m-a dezamagit, dupa ce am citit articolul lui Makavelis, unde demonstreaza ca articolele lui de pe gsp si de pe blogul lui, sunt copiate sau sunt inspirate dintr-un blog de sport spaniol. Am mai citit si unele comentarii la Arhi, care demonstreaza acelasi lucru. Chiar e atat de greu sa scrii cateva articole din suflet?

Jurnalismul nu mai e ce-a fost o data si se strica pe zi ce trece. Sper ca jurnalistii care au ramas buni sa nu se schimbe. La Sport imi plac Tolo, Voichin, Mitran si Manolo. In rest sunt de duzina. Si aici ma refer la cei din Bucuresti ca pe cei din provincii nu-i cunosc. Si sa zicem Iovanivici pentru “originalitate”. Pacat ca e prea lingau cateodata.

Articole Relevante:

Romani nerecunoscatori si jurnalisti de duzina !

Respectul celor de la realitatea fata de oameni !


“Sunteti Penibili” a la GSP.ro !

Atata poate presa bucuresteana – ep 2 !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.