Orasul Oradea nu e plictisitor !

| 2 Comments

Tot aud in stanga si in dreapta ca orasul Oradea e plictisitor, ca nu se poate face nimic in orasul asta, ca e urat si bla, bla, bla.

Si acum va intreb eu pe voi ceva: De ce e plictisitor? Ca e mic? Ca nu are ce va doriti voi? Ca e mai linistit?

Eu unul n-o sa inteleg niciodata aceste scuze. Stiu ca nu e orasul perfect, stiu ca are multe defecte, dar daca cineva se plictiseste in Oradea, inseamna ca asa doreste. Exista atatea restaurante, atatea berarii, atatea locuri de si pentru pozat, atatea femei frumoase, puteti inchiria biciclete ca sa va plimbati prin oras samd. Daca chiar va plictisiti, exista atatea locuri frumoase in jurul orasului pentru iesit la iarba verde si credeti-ma ca pot enumera pana la nesfarsit alternativele. Trebuie doar sa vrem si vom gasi. Ce sa mai zic de istoria orasului, de centru istoric, de Cetatea Oradiei, care una dintre singurele din tara, care a ramas in totalitate in picioare…

Avem atatea evenimente culturale si muzicale plus evenimente sportive de mare valoare (Campionatul European de Baschet Feminin u18 Oradea 2011, Turneul Final Four in cadrul Ligii Campionilor la Polo samd). Plus ca avem un festival unic in tara, si anume Toamna Oradeana, care incepe curand si multe altele. Dar daca chiar reusiti sa va plictisiti, atunci calea spre vest sau spre est e libera. Nimeni nu va opreste sa ramaneti aici.

Pentru mine va ramane orasul meu de suflet indiferent daca stiu ca sunt multe orase mai frumoase. Si doar daca vreau ma plictisesc. Pana acum n-am reusit sa ma plictisesc, decat in liceu. FORZA ORADEA!

oradeafrumoasa.jpg

Gasiti o galerie mica, dar calitativa AICI

Articole Relevante:

Oradenii pot inchiria biciclete prin Cicloteque !

Oradea, capitala verde a Romaniei !

Prea frumoasa #oradeanoastra !

Iubesc orasul Oradea !

2 Comments

 1. Te contrazic. Evenimentele sunt putine si de slaba insemnatate. Berariile nu tin de entertainment, nici fetele frumoase nici locurile de fotografiat.
  Evenimentele importante chiar si sportive lipsesc cu desavarsire ( exceptie Cupa LEN ).
  Ne delectam eventual cu evenimentele organizate de mall-uri ceea ce nu e in regula.
  Se pare ca si Toamna Oradeana este comprimata, evenimentele aduse ( interesante de altfel ) nu tin de un festival. Ele pot fi aduse in orice alta parte a anului fara a beneficia de o sigla.

  Uitat-te doar la Sibiu, e simplu, dar la noi nu este o viziune. A avut dreptate Cseke.

 2. Oradea chiar e un oraș frumos, care se dezvoltă tot mai puternic de la an la an. Sunt destule activități cât să te simți bine tot weekendul în oraș, ba chiar și în timpul săptămânii poți să-ți chemi prietenii la un joc și să-ți folosești creativitatea.
  De făcut sport este unde (săli de fitness, zumba, dans sportiv/latino, bazin înot, cluburi sportive de tot felul). De mers la cafea este unde. De ieșit la bere de asemenea. Până și seri de dans avem 2, în curând 3. Jocuri de societate bifat. Alte evenimente ocazionale, sunt și din alea. Mai nou am văzut pe Facebook că se face și speed dating. Teatru – suficient, oricum nu se umple sala.
  Iar dacă ne lipsește ăl’ mai bengos club, de aici până la Cluj nu e mult, sau Timișoara.
  După care ne putem întoarce liniștiți acasă să ne treacă mahmureala în liniște pe malul Crișului.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.