Sandra Izbasa, medalie de aur in proba de sarituri la Jocurile Olimpice de la Londra !

| 0 comments

Acum jumatate de ora, a venit al doilea aur olimpic pentru Romania. Aceasta medalie a fost castigata de extraordinara gimnasta Sandra Izbasa, la sarituri, cu o medie de 15191.

M-am bucurat enorm in primul rand pentru ea, ca merita. E o fata extraordinara si face foarte bine ceea ce face. Pe locul 2 s-a clasat americanca Mc Kayla Maroney, iar pe 3 rusoaica Maria Paseka. Asteptam cu nerabdare finala de la sol, unde va participa in finala tot ea si finala de la barna, unde vor participa Catalina Ponor si Diana Bulimar.

Pe langa premiul de la COI, Sandra va mai primi un Renault Latitude de la Renault Romania, pentru aceasta performanta. Plus un Renault Twingo pentru bronzul de la echipe. O sa-i trebuiasca garaj special pentru inca o medalie la sol (marti). Si ceilalti sportivi medaliati o sa aibe fiecare cate o masinuta. Bravo Renault pentru initiativa!

sandraizbasalondra2012.jpg

sandraizbasalondra20121.jpg

poze daylife.com

Mai jos ale rezultatele romanilor in probele de azi:
Mihaela Lacatus nu s-a calificat in turul 2 la box feminin 60 kg.
Flavius Koczi a terminat pe 7 finala de la sol.
Constantina Dita (42 ani) si Lidia Simon (38 ani) au terminat pe 45 respectiv 86 maratonul de 42 de km. Respect ca la varsta au reusit aceasta performanta.
Angela Morosanu nu s-a calificat in semifinale la 400 metri garduri feminin.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.