Poze si Rezumat Campionat National al Taietorilor de Lemne Oradea 2012 !

| 0 comments

In weekend s-a desfasurat la mall-ul ERA Shopping Park din Oradea, Campionatul National al Taietorilor de Lemne STIHL Timbersports. In concurs au fost inscris 11 concurenti legitimati la cluburil din Sacuieni si Arad, care au participat la taierea la inaltime, taierea cu motoferastraul STIHL MS660, taierea verticala, taierea cu joagarul si taierea orizontala.

La finalul competitiei castigator a iesit aradeanul Nicolae Nyamcsuk, iar podiumul a fost completat de bihoreanul Dan Petrescu si Costel Ples din Huedin. Pe locurile 4 si 5 s-au clasat fostul campion national si antrenorul nationalei Romaniei, bihoreanul Nagy Botond respectiv bihoreanul Cristian Marina. Cei cinci ne vor reprezenta la Campionatul Mondial de la Lillehammer, Norvegia, in septembrie.

Revalatia competiei a fost un pusti de 18 ani, pe nume Catalin Cotan. Pustiul taie lemnele fara nici o problema.

La sfarsit, Nagy Botond ne-a aratat cum functioneaza un motofierastrau de 60 CP si cu o viteza a lantului de 240 km/h. Impresionant.

Eu n-am ajuns la primele doua probe ca desteptii de la ERA au anuntat ca incepe la 17 si a inceput la 16. In rest, a fost un show superb. Nu e usor sa faci ceea ce fac ei.

Articole Relevante:

Campionatul National de Taiat Lemne STIHL Timbersports la Oradea !

Trei bihoreni la Campionatul Mondial de taiat lemne Stihl Timbersports!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.